Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti megtörölitek a farkatokat pisilés után? Ülve vagy állva pisiltek?
Szerintem meg megtörölni igényesség, mert lecsapkodni is le lehet, de tuti még marad a csőben és az meg a boxerba csurog utána. Tudjátok 3 lecsapás már hokizásnak számít, tehát nem lehet a végtelenségig csapkodni :D
Amúgy nyílván , ha otthon vagyok vagy nincs tömeg a nyílvános wc-ben, akkor ott is mindig megtörlöm. Ha , netán vannak, akkor lerázom én is, de ilyenkor nem is érzem magam annyira tisztának, mintha megtöröltem volna. Szóval én a törlés párti vagyok, viszont az ülve pisilés egy férfitól na az basszus nálam kiveri a biztosítékot őszintén, erre nem is írok semmit inkább, mert az ronda lenne :D
Állva, és nem törlöm meg, csak megrázom.
Nem is értem ezt a törölgetést férfiaknál.
Állva pisálok, ülve kakálok ...
Ez az idézet jutott eszembe, idézőjel nélkül.
Ha tehetem kis vízzel leöblítem a végén, persze ezt csak itthon, vagy ahol magamra zárhatom az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!