Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti megtörölitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti megtörölitek a farkatokat pisilés után? Ülve vagy állva pisiltek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 19:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
66%
Én is ülve pisilek. Mikor összeköltöztünk a feleségem megkért h pisiljek ülve, ami nekem okés lett volna csak hát folyton elfelejtettem mivel az állva pisilést szoktam meg, sokszor meg nem is érdekelt pl. éjszaka félálomban.. úgyhogy ezzel a kis akciómmal megnyertem magamnak hogy én takaríthatom a wc-t, bevallom őszintén régen 2 hetente takarítottam és nem igazán törődtem a pisicseppekkel, viszont így hogy a feleségem nagy tisztaságot tart, minden csillog villog, persze a wcnek is csillognia kell, és hát bizony már 1 nap után meglátszódnak azok a bizonyos cseppek /permet/ a wc környékén! Szinte 2 naponta moshattam fel + takaríthattam a wc-t, úgyhogy elég hamar leszoktam az állva pisilésről, tényleg sokkal könnyebb így tisztaságot tartani.
2021. aug. 30. 21:02
 32/48 anonim ***** válasza:
51%
Most komolyan , azért pisáltok ülve, mert rátok parancsolt az asszony? :D Ez beteg, érdekes nálam soha nincs hugycsepp sehol, nem bírjátok kordában tartani a szerszámot vagy mi a fene, hogy mellé fröcsköltök? Lepontozhattok a francot se érdekli, de emlékszem, még régebben is pont ezen az ülve pisáláson akadtam ki és ott is kb. ugyanez volt, hogy lepontoztak az ülve pisálós kislány "férfiak".
2021. aug. 30. 21:09
 33/48 anonim ***** válasza:
22%
Itt mindenki meg törli, de pisilés után még nem mert nem látja senki. Szerintem még meg sem razzatok pisi után, vissza rakjatok a gatyába és ennyi. Én wc előtt és után is kezet mosok, ha van lehetőség akkor meg törlöm vagy meg mosom.
2021. aug. 30. 21:12
 34/48 anonim ***** válasza:
44%
Te hellmano gyerek nem nagyon vagy tisztában a fizikával az tuti. De te úgy fröcskölsz ahogy akarsz, nem mindenki igenytelen szr.
2021. aug. 30. 21:13
 35/48 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen Hellmanoval felnyalatnám a klotyót bár amilyen sötét lehet még be is jönne neki.
2021. aug. 30. 21:14
 36/48 anonim ***** válasza:
61%
Régen én is állva pisiltem,és kikértem magamnak hogy én faszi vagyok,nem lány hogy leüljek! Aztán hosszú huzavona után a feleségem meggyőzött!Azóta eltelt kb tíz év,és már el sem tudnám képzelni hogy állva pisiljek!Ha valaki szerint nem elég macsós az ülve pisilés,akkor az fröcsögtesse csak nyugodtan mindenfele,én már rohadt igénytelen dolognak tartom!
2021. aug. 30. 21:15
 37/48 anonim ***** válasza:
13%

Nem azért pisálok állva, mert férfi vagyok, hanem mert így kényelmesebb. Minek üljek le, ha csak előveszem és jön? És most komolyan mi van akkor ha mellé megy pár csepp? Kinek mi baja lesz attól?

Ez a sterilitás mánia szerintem valami parázás féle.

2021. aug. 30. 21:41
 38/48 anonim ***** válasza:
21%

Dehogy törlöm!

Állva pisilek!

"Ülve pisilő kislány férfiak" ez találó!

Eddig is állva pisiltek a férfiak,a többség ezután is!

Mimózák meg mindig is voltak meg lesznek is!

hüpphüpp jaj pipis lett a gatyókám..

2021. aug. 30. 22:31
 39/48 anonim ***** válasza:
26%

Állva pisilek, és nem törölgetem.

Körül vagyok metélve, nem kell törölni.

2021. aug. 30. 22:36
 40/48 anonim ***** válasza:
24%
Otthon ülve pisilek, nyilvános vagy közös helyeken állva. Nem szoktam törölgetni, de általában jól megszoktam rázni, és/vagy masszírozom egy kicsit, hogy kijöjjön az utolsó csepp is, mert az probléma forrasa.
2021. aug. 30. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!