Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt, hogy előfordult ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy előfordult ilyen kikötözésnél? Ez szakító indok lehet?

Figyelt kérdés

Párommal szexeltünk, ki voltam kötözve (bilincsek, kötél szájpecek, szemkötő) és rettentő mód élvezetes volt a szex. Mikor végzett velem a puncimból a spermáját kiszürcsölte (?) és az arcomra/számba köpte. Mindezt úgy, hogy tudja én soha nem szeretném ha a sperma az arcomon főleg nem a számban végződne. Addig el sem oldozott amíg le nem nyeltem.

Azonnal otthagytam és erősen gondolkozom, hogy szakítsak vele. Vagy az túlzás lenne?

2021. aug. 30. 08:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit megszaladt a fantáziád, gondolom innét jött az ötlet:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2021. aug. 30. 08:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Az én problémám az, hogy megbeszéltük mik a limitek, mik azok amiket egyáltalán nem vállalok be és nem szeretnék. És ezeket erőszakosan megszegte semmibe véve az én személyemet. Amúgy sem vagyok szub sem divatszub ez egyszerű játéknak indult.
2021. aug. 30. 08:39
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

A határok betartása alap.

Szerintem dobd át neki a kérdést, keresgélhet máris a büszke valódi szubok közt, akik imádják, ha megalázzák őket. Mivel egyetlen szóval sem utalsz arra, hogy szub lennél, nem annyira értem az iménti tábor felhördülését, ezek még nem hallottak arról, hogy "csak úgy" is lehet ilyesmikkel játszani, ha egyáltalán nincs szó valódi alá - fölérendeltségről...

Ha a pasid erre vágyik, akkor tényleg nem ő a megfelelő társ számodra, én dobnám, mert nem hinném el, hogy ne akarná kiélni ezt "házon kívül". (Mert miután nem tartotta be amiben megállapodtunk, megszűnt a bizalmam iránta.)

2021. aug. 30. 08:44
 14/17 anonim ***** válasza:
97%

1. A kérdező egy szóval nem mondta hogy sub lenne.

2. Attól hogy bevállalja és élvezi a kikötözést, még nem feltétlenül kell a spermát is engednie a szájába.

3. Ezzel az egésszel az a probléma, hogy szarba se nézte hogy te mit szeretnél. Kiszolgáltatott helyzetben voltál ő pedig megalázott és visszaélt a bizalmaddal, rád kényszerített egy olyan dolgot amit te nem szerettél volna. Ezek után szerintem nincs min gondolkodni, eljátszotta a bizalmad, én biztos hogy azonnal szakítanék vele.

2021. aug. 30. 08:52
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jó ez így...
2021. aug. 30. 09:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem a sperma nem zavar, de ha nem tartaná tiszteltben a határaim, az zavarna. És hogy ha. képes lenne kiszürcsölni belőlem a saját spermáját... Nekem ez undorító. De leköpni meg senki ne merjen. Előre kell ezeket tisztázni, ha nem fogja fel, az nálam kuka.
2021. aug. 31. 00:30
 17/17 anonim válasza:
1-et érték az 1-essel de ha megtudjátok beszélni a dolgot akkor jó
2022. dec. 17. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!