Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy előfordult ilyen kikötözésnél? Ez szakító indok lehet?
Párommal szexeltünk, ki voltam kötözve (bilincsek, kötél szájpecek, szemkötő) és rettentő mód élvezetes volt a szex. Mikor végzett velem a puncimból a spermáját kiszürcsölte (?) és az arcomra/számba köpte. Mindezt úgy, hogy tudja én soha nem szeretném ha a sperma az arcomon főleg nem a számban végződne. Addig el sem oldozott amíg le nem nyeltem.
Azonnal otthagytam és erősen gondolkozom, hogy szakítsak vele. Vagy az túlzás lenne?
Valószínüleg elfelejtette h te nem szereted h az arcodra köpi, vagy úgy volt vele h ha ennyire megalázott szex közben akk lehet h most meggondolod magad és kipróbálbád te is h milyen érzés.
Sztem ez miatt hülyeség lenne szakítani. Beszéljétek meg h legközelebb ink kérdezze meg tőled.
L
Divatsub vagy. Kikötöz, megdug, beléd élvez és egy kis sperma miatt nyávogsz most?
Jobb ha szakítotok.. A pasid egy igazi nőt érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!