Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinek van ötlete,hogy mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van ötlete,hogy mit kezdjek a helyzetemmel?Úgy érzem baj van velem.

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, még nem volt kapcsolatom, és úgymond 'szűz' vagyok. Próbálkoztam már lányoknál, úgy 5-6 csajjal az elmúlt pár év folyamán, de valamiért egyikkel sem sikerült semmit elérni.Mondjuk nem is voltam túl kitartó velük, és elég félénk is voltam sokszor. Bár most már nagyon nem ilyen vagyok. Régebben úgy voltam vele, hogy nem nagyon kell még nekem kapcsolat.........de lehet ez az elmélet megdőlt.Az elmúlt egy évben nagyo feszült vagyok, sok ideges jelenetem volt.Voltak vizsgáim, érettségik, nyelvvizsga stb. ,azok előtt is törtem-zúztam,mert elképesztő önértékelési zavaraim voltak.Az, hogy úgysem vagyok elég jó ezeket megcsinálni..úgy, ahogy kapcsolathoz sem voltam jó...megjegyzem a vizsgáim aztán többé kevésbé jól sikerültek. Idegbe jövök mindig, ha valaki beszól, lekezelő, vagy nem is tudom..és olyankor neki tudnék menni az illetőnek.Járok pszichológushoz, de neki nem igazán tudok megnyílni, ismerőseimnek, barátaimnak sem.....így hát csak itt tudom ezt kiadni magamból.

Most van egy lánybarátom, elvileg tök jól kijövünk.....másfél éve rendszeresen beszélünk, megyünk bulikba, kijárunk esténként városba stb. a másfél év alatt folyamatosan voltak csávói,volt egy amolyan nyálcsorgatós stílusa.A pasik aztán kihasználták, és dobták, utána jött a kérdés, hogy kivel kezdjen ismerkedni..mindig elég gyorsan váltott..utolsó kapcsolata április közepén ért véget, azóta nem volt barátja..május 1.-én volt egy buli,nagyon leittam magam..megváltozott valami bennem..és elkezdett érdekelni ez a lánybarátom..utána gyötört ez az érzés kb. 1 hétig...mire elmondtam neki a dolgot. Nekem rosszul esett az, hogy több csávója volt a barátságunk alatt, de állítólag én vagyok az az ember, akiben a világon a legjobban megbízik, de nem jöttem szóba kapcsolat téren..úgy érzem ki vagyok használva vagy idk. Elvileg jobban nézek ki az átlagnál, a barátai meg nem néztek ki jól..ezt nem én mondom..kikérdeztem erről sok semleges másik lány véleményét. Azt mondja fura, ha a barátság egyik pillanatról átvált szerelmi témába..random...ő nem zárja ki a dolgot, hogy később legyen valami..de neki most nem igazán egy a kapcsolat dolog úgy unblock, mivel sok sérelem érte. Ez a csaj sokszor áthív magához, hogy aludjak vele, filmezzünk együtt, és gyakran random megölel engem..és mondja, hogy mi lenne vele nélkülem.(egy másik lánybarátom szerint ezek biztos jelek, hogy ő is érez valamit,de mindegy is) Ez nem esne rosszul, de az, hogy tovább nincs semmi az zavart. Meg hogy adjak időt neki a dologhoz.......hát, én sértve érzem magam, mivel más, akiket nem is ismert előtte férfiak, azok őt azonnal megkapták.Én meg várjak, és bizonyítgassak neki azok után, hogy másfél éve ott vagyok neki legjobb barátként. Ebből elegem van.:( Nekem is járna ez úgy érzem, hogy automatikusan megkapjam ezeket a dolgokat. Tegyük túl magunkat ezen a csajon..csak rosszul esik, hogy ha nem mondtam volna neki ezeket a szerelmi dolgokat, akkor lehet szóba sem kerülök nála.Pedig, ha attól az embertől, akivel ilyen mély a viszonyom, legjobb barátok vagyunk, ettől az embertől nem kapom meg ezt az kiábrándító érzést..,hoogy akkor kitől? Nem pont róla van szó..másokról..., látok lányokat, ahogy rányomulnak csávókra maguktól..megszállottan sokszor, és úgy érzem én még soha nem voltam ilyen helyzetben, hogy valakinek én legyek a cél.Vagy ,ha igen..azok sem tartottak sokáig, és váltottak. Más mintha ezt megkapta, én meg nem..hormonokra fogom, 20 évesen az embernek vannak igényei más emberekkel való kapcsolatokra, szerelmire is..Úgy érzem bennem ez a hiány 'szexuális közelség hiánya valakivel,testiség' okozott bennem egy mérhetetlen frusztrációt, kb. 1 éve ebben benne vagyok. Nem akarok nyálasnak tűnni, de egyszerűen az, hogy nem tudok senkivel sem csak úgy összebújni esténként, akár filmezni idk..úgy, hogy magától is jöjjön,lássam benne az akaratot, hogy ő is szeretné mindezt,hogy ne legyenek tabuk a testiségek stb. ezek hiányában úgy érzem nem tudom megélni a férfiasságomat......

Ezek a dolgok kihatottak a személyiségemre..nárcisztikusabb, egoistább, irányításra szomjazóbb lettem mostanában. Persze nem mindenkivel, és nem mindig..általában, amikor felidegesít valami, akkor nagyon durván ilyen leszek bizonyos emberekkel. Bulikban megőrülök, ha nem én vagyok a középpontban, és nem én viszem előre/tartom életben a beszélgetéseket.Én úgy gondolom, hogy a szükségletem hiánya miatt van ez..de ti is így gondoljátok? Lehet van összefüggés? Egyszerűen, ha látok egy csajt, aki próbálkozik egy másik csávónál, már attól is idegbe jövök belül egy kicsit...mert mi az, hogy nem ide jött? Értitek, de ez olyan csaj, akit nem is ismerek, meg nem is igazán beszélgettem előtte..és már ez ezt okozza bennem, súlyos XD.

Szerintetek mi volt a baj velem? Oké, amiket leírtam, azok nyilván problémák, de ezt nagyon kevés embernek mutatom ki, kevesen látják, és az alap személyiségem nem ilyen. Igazából sokat beszélek, extrovertált vagyok, a végsőkig nyitott a kommunikációra minden helyzetben, széles érdeklődési köröm van a filmektől kezdve a politikán és a sporton keresztül egészen az elvont filozófiai kérdésekig..ezzel csak azt akarom mondani, hogy témám mindig van, amit be tudok dobni másoknak.Szeretek szórakozni, bulikba járni, sokak szerint elég nagy a humorom, ami bár meglehetősen sajátos, de élvezhető. Egyébként egyetemet kezdem 2 hét múlva, biológiát tanulok..mellette több munkahelyem is van, részmunkaidősként.

A kérdés az, hogy mit csináljak, hogy jobban menjen az ismerkedés? Mi baj lehet velem, ha tényleg van? Ha valakinek kell az elemzéshez pár plusz infó rólam, annak priviben írok. Előre is köszönöm azoknak, akik átvergődik magukat a szöveghalmazon.XD Bocsi egyébként a regény miatt.

20/F

2021. aug. 27. 02:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Járj el bulizni, szórakozni, nyiss a csajok felé. Amúgy az internet tele van csajozással, ismerkedéssel foglalkozó írásokkal, fórumokkal, könyvekkel, keress rá google-val. Viszont ez hosszú folyamat, hónapokat vesz igénybe. 🙂
2021. aug. 27. 03:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 jól írta le, azt tudnod kell lesznek rossz pillanatok, sok csaj elutasító lesz majd, ez része a dologknak, ha átgondolod az élet minden területén ér minket kudarc. Amúgy meg nincs olyan férfi akinekbminden csaj megáll... na jó nem hegyi beszédet akartam írni.
2021. aug. 27. 03:24
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Ezeket az indulatkezelési problémákat márpedig a pszichológussal kellene megbeszélni. De szerintem első körben azzal kellene dolgoznotok, hogy miért nem tudsz neki megnyílni. Mondd el ezt neki és próbáljatok először ezzel kezdeni valamit.

A lánnyal kapcsolatban az a rossz hírem, hogy csak barátként tekint rád és ez nem is fog változni. Persze, vannak hosszú beszéletések, együttalvások, de ezek beleférnek a barátságba. Én is a hormonokra fognám, benned dolgozik a tesztoszteron és szeretnél vele lefeküdni, de közben ő meg máshogy működik. Lehetsz akármilyen jó pasi, ha részéről nem működik a kémia. Szerintem azért próbál nyugtatni, hogy majd talán egyszer, mert nem akar elveszíteni, mint barát. Vagy talán ő se tudja, azt reméli, hogy egyszer jön valami, aminek a hatására megváltozik és vonzódni kezd hozzád, de őszintén szólva, a leírtak alapján én erre nem sok esélyt látok.

Hogy miért nem jön össze senki, azt így nehéz lenne megítélni. Azt sejtem, hogy látják rajtad a frusztrációt és ezért kevésbé leszel szimpatikus a számukra. De ez tényleg csak sejtés, nem ismerlek eléggé ahhoz, hogy ezt megítéljem.

2021. aug. 27. 05:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a török-zúzok dolog elég ijesztő.

Én konkrétan ezért nem jönnék össze veled, mert félnék, hogy kapcsolatban túl birtokló leszel, és rámtelepszel.

Láttam már ilyet.

"hát, én sértve érzem magam, mivel más, akiket nem is ismert előtte férfiak, azok őt azonnal megkapták....

... Nekem is járna ez úgy érzem, hogy automatikusan megkapjam ezeket a dolgokat."

Nem.

Egyátalán nem jár.

A szád jár.

Azok akikkel a barátod össze jött, volt egy azonnali vonzalom, kémia.

Veled csak barát, tehát veled nem volt, és valószínűleg még mindig nincs. Erős ragaszkodás lehet, mert a barátod, de az más.

Igen, az írásod alapján lejön, hogy nagyon nárcisztikus vagy.

Igen, először ezen kellene dolgozni.

Igen, ezt sok nő megérzi, és taszító.

Annyira taszító, hogy rosszabb, mintha ronda lennél.

2021. aug. 27. 05:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a sok frusztrációt mindenképpen vezesd le valahol (mondjuk küzdősporttal). A személyiségeden pedig csak Te tudsz dolgozni, akár önállóan, akár segítséggel. Ha ezeket rendbe rakod, akkor hidd el lesz majd egy lány az életedben, akivel együtt lehetsz!
2021. aug. 27. 07:22
 6/14 anonymousreview60 ***** válasza:
93%

1. Járj el minél többet buliba és emberek közé. Főleg olyan helyekre, ahol sok csaj is van.

2. Edz! Kell a fittség, de ez csak kis része a megjelenésnek.

3. A birtoklási irányítási vágyad olyan feszültség benned, amit a csajok (nagyobbrészt tudat alatt) leolvasnak, és ez eléggé visszariasztó, mert nem akarnak egy agresszív állattal lenni. Lehet, hogy nem vagy az, de ezt sugárzod.

A fellépés, a határozottság, az önbizalom és a másik emberrel bánás sokkal fontosabb.

Kissé hasonló cipőben vagyok, mint te, de azzal a különbséggel, hogy nekem meg sem fordul a fejemben, hogy "jár nekem". Csak szomorúan konstatálom, hogy jelenleg nem jut. És próbálkozok. Azt vettem észre, hogy amióta nem csinálom a dolgokat görcsösen, azóta jobban viszonyulnak az emberek (főleg a csajok) hozzám. Nem varázsoltam még le egyről sem buli után a bugyit sajnos, de sokkal több táncol velem szívesen. Sajnos az akarás, hogy mindent meg akar tenni a férfi, hogy sikerüljön a dolog, és hogy már nagyon akarja, ez a koncentráció sajnos feszültségként (=agresszióként) csapódik le jellemzően a külső szemlélőnek.

2021. aug. 27. 07:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Azokkal értek egyet, akik az agressziód és a nárcisztikusságot hibáztatják. Ezen tényleg dolgozni kell, ugyanis nem elég egy nőt megszerezni, megtartani is tudni kéne, márpedig ezek a tulajdonságok tönkre fognak tenni minden kapcsolatot.

Elhiszem, hogy nehéz megnyílni egy pszichológus előtt, de ő tudna legjobban segíteni. Szerintem először ezen próbálj meg dolgozni. Ha legközelebb mész hozzá, akkor egyszerűen csak mondd el ezt neki, vegyél egy nagy levegőt, és ki vele, neki az a dolga, hogy meghallgasson, és nem fog ítélkezni. De le is írhatod neki, ha úgy könnyebb, mutasd meg neki, amit ide írtál. Értelmes embernek tűnsz, biztos vagyok benne, hogy ki fogsz találni valamit.

Még annyi, hogy szerintem legyél csak türelmes a lánnyal. Jelen helyzetben szerintem nem is lenne jó összejönnötök, mert amíg ilyen frusztrált vagy, hamar tönkre is tennéd az alakulóban lévő kapcsolatot (birtoklási vágy, lehet őt is uralni szeretnéd, mint a társasági életet, féltékenykednél stb.) Először magad hozd rendbe, és csak utána kezdj kapcsolatba.

2021. aug. 27. 09:32
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Baj van...túlpörögtél.

Indulj el befelé. A legbenső éned felé. Csendesedj el.

Jóga, meditáció, sport, hobby... nem a buli. Ördögi kör ez, én is voltam hasonló helyzetben. A frusztrációd kezelése rossz. Önmagát gerjeszti egyre jobban.

Barátság nővel SOHA nem lehet. Jó vagy szemetesladának, de szexre nem.

Egy két hasznos idézet Renardtól:

" Ne mondd a nőnek, hogy csinos. Csak azt mondd neki, hogy más, mint a többiek, és minden út megnyílik előtted."

"A barátság nőkkel csak holdfénye lehet a szerelemnek.”

"A barátság férfi és nő között azoknak a házassága, akik nem hálhatnak egymással.”

"Az aggályok az akarat férgei.”

Jules Renard

2021. aug. 27. 10:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Félreértitek a helyzetet, amit írtam..nárcisztikusság, egoizmus, törés-zúzás...ezeket az esetek több,mint 80%ban csak én látom...otthon egyedül felhergelem magam. Max. családom, legközelebbi pár barátom tud erről, látott engem ilyennek. A külvilág egyáltalán nem, ott tudom magam kontrollálni, sőt sok embernek szimpatikus vagyok. Beszélek itt olyan emberekről, mint tanáraim, munkatársaim, főnökeim, ilyen 'félhaverok', stb. Szóval serintem ez nem indok, hogy emiatt nem, hisz sosem voltam nőkkel ilyen. Amit tapasztaltak, furcsaságokat..azok sem durvák...munkatársaim, főnökeim egyszer kétszer elképesztek azon, hogy mekkora erővel, sebességgel dolgozok no 24ben XD, mert felidegesítem magam, és akkor olyan energiákat érzek néha, hogy képtelen vagyok megállni. De dicsérik, hogy mennyire toppon vagyok. Ha ezt nem csinálom, ne küzdök a dolgokért, amiket akarok.....akkor nem kerestem volna 2 milliónyi megtakarítást a nyár alatt, nem lett volna meg idén februárban az orosz felsőfokú, tavaly meg az angol felsőfokú,..nem lettek volna ilyen jó 80%+os eredményeim az emelt érettségiken, nem sikerült volna 2 hónap alatt anno a jogsi..és még sorolhatnám.....én mindig küzdöttem, építettem kockáról kockára, hogy igen is legyek valami, hogy érjek valamit mások szemében, és ez rendjén való, úgy gondolom. Igaz, alig aludtam nyáron..4 órákat esténként...meg néha a két szemem 3 felé áll a sok strapától XD, de megéri. Köszönöm a segítséget, utolsó.. ezeket az idézeteket nem fogadom el, barátság nőkkel sosem marad barátság pl. mert nekem mindig lesz erőm tovább fejleszteni azt. Ennek a csajnak simán bejövök, a jelek alapján is, tudom..akiről beszéltünk, kész..bennem férfit láthat a nő, egy vad erős energiadús szexuális férfit, aki képes bármit elérni. Csak addig kell építkeznem, mire eljutok arra pontra, hogy már én legyek mindenben a döntéshozó. Nem indulok el befelé, nem érdekel a legbelső énem..kifelé indulok, a világ felé.........megszerezni mindent
2021. aug. 27. 12:39
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg pszichológus kell :(
2021. aug. 27. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!