Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Potencianövelő szer segíthet a jelenlegi helyzetemen?
Figyelt kérdés
Az utóbbi néhány évben nem igazán kívánom a szexet és erekcióm sincs úgy mint régebben. Időnként azért megkívánom valamilyen szinten. Egy XXL nevű szert már próbáltam de nem igazán vettem észre a hatását viszont vannak nála erősebbnek hirdetettek is. Sokak szerint csak Placebo hatás de én azért gondolkodok rajta.2017. febr. 22. 13:10
1/4 anonim válasza:
Kétlem, hogy pusztán egy erekciótól növekedne a kedved is hozzá. Ez inkább azoknak van kitalálva, akik akarják, de fizikailag vmiért nem jön össze. Nálad 1 lépéssel korábbi a baj, te egyáltalán nem is akarod. Ez szerintem elme, illetve hormon szint alapján dől el. Lehet ha lenne partner, akit kívánsz, akkor ez magától megoldódna. Egyszerűen csak nem látsz benne izgalmi, v vágyakozó potenciált.
2/4 anonim válasza:
a potencia növelő szerek nem a vágyat növelik hanem a potenciált.
Vagyis ha te baromira vágysz a szexre és egész nap csak a szexen jár az agyad, akkor segítenek neked keménynek maradni.
Ha semmi késztetésed nincs, akkor bevehetsz bármennyi viagrát, nem fog segíteni, mert nem kívánod...
Amit tehetsz az a természetes megközelítés:
- sportolsz
- egészségesen étkezel (legalább pár napig, méregtelenítés stb)
- sok vizet iszol
- sokat vagy a természetben
- elfoglalod magad, nem otthon ülsz
általában ezek felpezsdítik az életet és beindul a csajozás vágy is.
Ne kapszulákkal kezdj!
3/4 anonim válasza:
Nézess egy tesztoszteron szintet! Lehet a béka segge alatt van.
4/4 anonim válasza:
Hát ha nem is kívánod, az már gáz. Nekem sem áll fel mindíg, de azért napi szinten kívánom. Néha rásegítek egy kis kamagrával, de többnyire megoldjuk máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!