Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kíváncsi vagyok veletek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ádám Don Jon kérdése:

Kíváncsi vagyok veletek is volt már ilyesmi? NEM akar velem szeretkezni a párom! Csak néha amikor neki kell! az 2 hetente 1 szer van! 25 éves fiú vagyok!

Figyelt kérdés

Nos lassan 4 éve vagyunk együtt! egy kis gyermekünk is lett! volt amikor megcsalt engem...

DE azt nem értem miért nem akar velem Döngetni???

Ki elégítem mindig! Szépen csinálom!

Mindig ahogy neki jó!! NEM CSALOM MEG EZEK ELLENÉRE SEM ÉS ENNEK SEM ÖRÜL!!!

de se rá bukni se semmit nem enged!!

csak 2 hetente 1 szer amikor neki kell...!

de kérdeztem én tőle és mindig annyit mond hogy nincs hiánya meg hogy ne zaklassam már a hülyeségeimmel!

vettek neki Csini bugyikat hátha fel veszi nekem.. de nem!! Egyszerűen nem értem! mit tanácsoltok nekem??

Nektek volt ilyen ügyetek?? hogy lett megoldva?

2017. jan. 30. 15:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Megint megcsal.
2017. jan. 30. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:

"de se rá bukni se semmit nem enged"

ezen kiégtem...

amúgy 90% hogy rád unt.

a kérdésedet viszont máshová kellett volna kiírnod, mert ez nem "az" a kategória ahová való.

2017. jan. 30. 15:56
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Már egyszer megcsalt... ez már alapból aggasztó.

Gondolom ő is fiatal, hiába, hogy van egy kisgyereketek, egy fiatal nőnek ugyan úgy kívánnia kéne a szexet, ha csak magamból indulok ki.

Itt vagy valami egyéb oka van (gyógyszer miatt csökkent libidó), vagy megcsal...

2017. jan. 30. 16:13
 4/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! szerintem is rám unt!

Nem csal meg mert itthon van állandóan nem megy sehová! nézem a facebook-ját és az előzményeit stb ..

Szerintem rám unt! ha úgyis van akkor mit tehetek??

hát igen fiatal 21 éves! ilyenkor mindig kellene kivánia nem 2 hetente 1 szer!

2017. jan. 30. 16:20
 5/15 anonim ***** válasza:

figyelj, nem tudom mennyire vagy tapasztalt, és hány kapcsolatod volt már.

én is voltam hasonló cipőben, az oka az volt hogy simán elmúlt a "rózsaszín" köd, és már csak az évek alatt kialakult kötődés volt ami miatt együtt voltunk.

viszont ha még nem abban az állapotban vagytok, hogy szimplán csak "megtűritek" egymást, akkor még van esély hogy jobb legyen a helyzet.

próbáld meg újra elcsábítani, ha nem akar szexelni ne erőltesd mert csak rosszabb lesz.

azt viszont neked kell tudni, hogy mivel tudod újra elcsábítani.

2017. jan. 30. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
szed fogamzásgátlót?
2017. jan. 30. 16:39
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Azért egy kis gyerek mellett ne várd, hogy állandóan kívánós legyen, mert azért a gyerek le tudja ám szívni rendesen az energiáját az embernek. Plusz szülés után idő kell, mire minden visszarendeződik a régi kerek vagasba.
2017. jan. 30. 17:06
 8/15 anonim ***** válasza:
7%
7-es egy idióta.
2017. jan. 30. 17:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Te már csak tudod, te szerencsétlen. Hát pinát nem láttál még, honnan tudnád, hogy mit él át egy kisgyerekes anya?! 😃😃😃

2017. jan. 30. 17:54
 10/15 Sunshinedoll ***** válasza:

"nem csalom meg a nőmet, nem értem, miért nem értékeli, hogy nem vagyok egy telefosott műanyag vödör, és szop le amikor csak akarom" :DDDDD

Azért nem fekszik le veled, mert rád unt, és valószínűleg rájött hogy egy f-sz vagy.

2017. jan. 30. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!