Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok veletek is volt már ilyesmi? NEM akar velem szeretkezni a párom! Csak néha amikor neki kell! az 2 hetente 1 szer van! 25 éves fiú vagyok!
Nos lassan 4 éve vagyunk együtt! egy kis gyermekünk is lett! volt amikor megcsalt engem...
DE azt nem értem miért nem akar velem Döngetni???
Ki elégítem mindig! Szépen csinálom!
Mindig ahogy neki jó!! NEM CSALOM MEG EZEK ELLENÉRE SEM ÉS ENNEK SEM ÖRÜL!!!
de se rá bukni se semmit nem enged!!
csak 2 hetente 1 szer amikor neki kell...!
de kérdeztem én tőle és mindig annyit mond hogy nincs hiánya meg hogy ne zaklassam már a hülyeségeimmel!
vettek neki Csini bugyikat hátha fel veszi nekem.. de nem!! Egyszerűen nem értem! mit tanácsoltok nekem??
Nektek volt ilyen ügyetek?? hogy lett megoldva?
Mennyi idős a babátok? Nagyon sokst számít. Nekünk császármetszeses volt. Alig birtam élni is sz első hónapokba. Már nagyobb, de olyan rosszcdont mint Dennis, pedig 1.5 éves
Ledziv enrrgiáról mint a fene . sokszor nem birok szexelni, de ha a férlem kivanja, mondom, hogy rrndben nyilván nekem is jó, de ne várjon fullos aktivtiást...
2 éves a gyerek. nem szed fogamzás gátlót!
10-es válaszoló nem értem miért vagy ekkora bunkó!!!!
13-as válaszoló, te troll XD de igazad van, a kérdező egy barom, nem hiszem, hogy magasiskolázott, művelt, intelligens ember.
megcsalni nem csak a neten lehet. lehet, hogy a szomszéd tömi, akkor nem is kell netezniük és sms-t váltani, ugye ;) amúgy honnan tudod mit csinál, míg te dolgozol. vagy nem dolgozol? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!