Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatról mit gondoltok a jelenlegi helyzetemben?
Kérdező!
Értem, hogy nem itt keresel alanyt..
De én szívesen lennék az alany!
25F
Ha az igazat írtad (feltételezem), akkor valóban gondban lehetsz, de nehezen találsz majd olyan egyént, aki az elvárásaidnak szinte mindenben megfelel.
Főleg nem fog csupán csak veled szórakozni. Mi, férfiak, már csak ilyenek vagyunk (tisztelet a kivételnek).
Nem írtad hány éves vagy, de nem tudnál az elfoglaltságaid közül legalább egyet leadni? Aki nem ismer, az nem fogja tudni, hogy szexpartnered van. Aki pedig ismer, annak ne mondd el. Így senki sem fog könnyűvérűnek tartani.
Át tudom érezni a helyzeted. Nekem is kevés a szabad időm és a barátnőmmel egyre kevesebb minőségi időt tudunk eltölteni. A Covid miatt mondjuk egyikünk sem tud dolgozni és most sokat tudunk együtt lenni, de "béke időben" alig tudtunk.
Szóval ha neked a szex kapcsolat megfelel, akkor az jó ötlet, csináld! ;)
Jó ötlet meg nem is... az jó, hogy nem vonod meg magadtól a "jót", nagyon helyes a szexre szüksége van az embernek. Egy kapcsolat viszont nem attól függ mennyi időd van. Ha szeret valaki akkor szeretni fog akkor is elfoglalt vagy. Ettől még ha csak szexkapcsolatot keresel találni fogsz, de legyél korrekt és előre közöld a másikkal, ne ringasd hiú ábrándokban, ne csapd be.
Másoknak meg semmi közük hozzá! Szóval ne aggódj a miatt ki mit gondol. A leendő partnered 100% hogy nem fog könnyűvérűnek gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!