Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha nektek egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha nektek egy nő felajánlja hogy töltsétek vele az éjszakát (megvan a vonzalom, a kémia), akkor vissza utasítjátok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 11:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
96%

Ha van valami gond akkor lehet próbálnám későbbre hárítani a dolgot, Pl szerintem gáz alósnemű van rajtam, vagy cikinik tartom hogy szőrös vagyok, esetleg tartok tőle hogy annyira kívánom hogy 2 perc alatt elmegyek ő meg ezen nagyon csalódna...

(olyanom már volt, hogy a randin ettünk valamit egy kína büfében és mire este a csajhoz értünk már éreztem hogy ebből nagy baj lesz... Megmondani nem akartam hogy hát mi a szitu így lebeszéltem vele egy másik alkalmat amikor már minden ment élesben.

2021. aug. 26. 13:55
 22/23 anonim ***** válasza:
96%
Akkor nem volt meg a vonzalom, pont.
2021. aug. 26. 15:29
 23/23 Cpt_Obviously ***** válasza:
Feleségem van így igen, kivéve ha a feleségemnek is bejön és őt is érdekli a 3mas vagy 4es, de úgy biztos visszautasítom , hogyha csak velem és titokban akarja.
2021. aug. 27. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!