Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha nektek egy nő felajánlja hogy töltsétek vele az éjszakát (megvan a vonzalom, a kémia), akkor vissza utasítjátok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 11:06
11/23 anonim válasza:
#10 bocs, ez övön aluli lesz, lehet kijózanodott a pasi 😂 egyébként ezer oka lehet amiről nem tudsz, úgymint más csajhoz megy inkább, mégsem független, mégsem tetszel neki annyira csak piásan kanos volt stb.
12/23 anonim válasza:
Akkor továbbra is egyértelmű. De itt még mindig kérdéses a pasas ízlése, perverziója hogy van e kémia. Továbbra sem tudunk erre érdemi választ adni...
13/23 anonim válasza:
Ezt csak ő tudhatja, miért mondott nemet.
14/23 A kérdező kommentje:
Józan volt a pasi :)
Én ittam egy keveset, ami oldotta a gátlásokat, de azért a jó ízlés határain belül.
2021. aug. 26. 11:27
15/23 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg tőle. Talalgathatunk napestig akár de akkor sem leszel előrébb.
16/23 anonim válasza:
Lehet hogy a részéről mégsem volt meg a vonzalom. Másra nem nagyon tudok gondolni.
17/23 anonim válasza:
Vagy csak nagy a pasi arca, de amikor cselekednie kellene, az már nem megy...
18/23 kombika válasza:
Ha nincs párom, akkor nem utasítom vissza. Ha van akkor igen.
19/23 anonim válasza:
Dehogy. Szeretkezek vele egész éjjel.
20/23 anonim válasza:
Én az éjszakát igen, mert otthon kell lennem a családdal, de napközben találkozhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!