Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ennek jelentõsége?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek jelentõsége?

Figyelt kérdés

A barátommal kellemesen telik az idö, sok idöt töltunk egyutt

A kapcsolat elején nem akartam töle semmit, mert nem vonzott kulsöre, de végül annyit járt a nyakamra, hogy megkedveltem es a szex vegul meglepöen jól sikeredett.

Azonban a napokban összehozott a veletlen egy nagyonjókepu pasival, aki engem vonzott legalabbis, persze nem akarok semmit attól, meg az, hogy bejön nekem, nem garancia, hogy jólenne a kapcsolat, meg egyaltalan nem erdekel engem, csak eszembe juttatta, hogy a barátom nem vonzott az elejen...

Jelent ez valami negatívat a jelenlegi kapcsolatomra, hogy nem volt vonzalom elejétöl? Vagy most már nem számít?

2021. aug. 22. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Külső megfog, belső megtart.

Neki ki kellett hagynia az első lépést, ennyi.

2021. aug. 22. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes hogy csak vonzalomról beszélsz a jelengegi pároddal kapcsolatban, és nem használsz erősebb szavakat mint pl szerelem. Úgy írod le mint egy barátot akivel jó a szex.

Mivel érzelmi hatások bármikor érhetnek, teljesen logikus, ha tetszik a fickó. Ez még nem negatív dolog, hiszen nem történt semmi természetellenes. Ám ha a gondolat befészkeli magát az agyadba, és valamit lépsz... előtte azért szólj a másiknak is, mert nem akarsz te törött szíveket magad után hagyni. Macerás...

2021. aug. 22. 22:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Ki kellett kihagyjon mit
2021. aug. 22. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg előbb-utóbb össze fogod törni a mostani barátod szívét.
2021. aug. 22. 23:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem fogom összetörni, nem csalom meg
2021. aug. 22. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
jaajjdeszarr.. az ilyen "nem csalom" meg csajok játsszák meg azt hogy előadják a "beszélnünk kell" szöveget, majd kidobják a szerencsétlent egy pillanat alatt, majd 2 óra múlva már a "kiszemelt" pali spermáját törölgetik magukból. De az ő lelkiismeretük tiszta, mert "nem csaltam meg.."
2021. aug. 22. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Az #1es válaszoló azt írta:"Külső megfog, belső megtart.

Neki ki kellett hagynia az első lépést, ennyi."

Tehát a barátból lett pasi, aki eleinte nem tetszett, kihagyta a külső megfog lépést.

A mostani pasi meg nem.

2021. aug. 23. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!