Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek jelentõsége?
A barátommal kellemesen telik az idö, sok idöt töltunk egyutt
A kapcsolat elején nem akartam töle semmit, mert nem vonzott kulsöre, de végül annyit járt a nyakamra, hogy megkedveltem es a szex vegul meglepöen jól sikeredett.
Azonban a napokban összehozott a veletlen egy nagyonjókepu pasival, aki engem vonzott legalabbis, persze nem akarok semmit attól, meg az, hogy bejön nekem, nem garancia, hogy jólenne a kapcsolat, meg egyaltalan nem erdekel engem, csak eszembe juttatta, hogy a barátom nem vonzott az elejen...
Jelent ez valami negatívat a jelenlegi kapcsolatomra, hogy nem volt vonzalom elejétöl? Vagy most már nem számít?
Külső megfog, belső megtart.
Neki ki kellett hagynia az első lépést, ennyi.
Érdekes hogy csak vonzalomról beszélsz a jelengegi pároddal kapcsolatban, és nem használsz erősebb szavakat mint pl szerelem. Úgy írod le mint egy barátot akivel jó a szex.
Mivel érzelmi hatások bármikor érhetnek, teljesen logikus, ha tetszik a fickó. Ez még nem negatív dolog, hiszen nem történt semmi természetellenes. Ám ha a gondolat befészkeli magát az agyadba, és valamit lépsz... előtte azért szólj a másiknak is, mert nem akarsz te törött szíveket magad után hagyni. Macerás...
Az #1es válaszoló azt írta:"Külső megfog, belső megtart.
Neki ki kellett hagynia az első lépést, ennyi."
Tehát a barátból lett pasi, aki eleinte nem tetszett, kihagyta a külső megfog lépést.
A mostani pasi meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!