Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Egy nagyonjókepũ, magas, sportos északi típusú pasi lett a tanácsadóm.
Van egy gyerekem, egy kamaszlány aki nem hallgat rám és emiatt ajánlotta a suli, hogy hozzá forduljak.
Nem vagyok kielégületlen, mert van egy pasim, akivel összejárok szexelni.
Amikor belenézek a szemébe, zavarba jövök ezért elkapom a tekintetem.
Nagyjából egykorúak vagyunk.
Többször kérdezte, ha van kivel megosszam az aggályaim a magánéletemben, persze mert így illik, en meg rávágtam, hogy igen, hogyne volna...
Attól tartok pirulni fogok.
De mivel a lányom nem akar járni hozzá és el se jött így megkértem hogy vessünk véget a terapianak. Mondta, hogy még adjunk egy esélyt.
2021. aug. 22. 00:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne éld bele magad. Félő, hogy többet képzelsz ebbe a helyzetbe, mint ami benne van. A pasi lehet, hogy csak lelkiismeretesen végzi a munkáját és nem vonzódik hozzád. Ha olyan helyes, minden ujjára jut nő, ha meg akar valamit, majd szól. Ne lökd el, nyilván ki fog derülni, hogy nincs komoly kapcsolatod, mert a gyerek családi hátterének ismerete nélkül úgyse lehet terápiázni. Szóval ha akar, úgyis kezdeményez, de ne szállj el előre, mert nagy csalódás lesz a vége.
2/3 A kérdező kommentje:
Én nem képzelek semmit a pasi részéröl. Én azt mondtam, hogy engem vonz.
2021. aug. 22. 00:23
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a helyzet vonz: egy férfi, aki rendet tesz a családodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!