Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kinél mi volt az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kinél mi volt az a pont, amikor vonzódni kezdtetek a pasihoz, akivel később összejöttetek, és/vagy szexeltetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinél más. Egyedi. De valahol csak éreztétek hogy kezd vonzani a pasi. Köthető eseményhez, bókhoz, randihoz, levelezéshez, ajándékhoz, szexuális élményhez - bármihez?

2021. aug. 11. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy megláttam.
2021. aug. 11. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Volt főnököm. Gyakran bejött hozzánk az irodába, de általában csak az agyamra ment. Meg tudtam volna gyilkolni egy tűzőgéppel. Persze folyton flörtölni próbált.

Majd egy céges hétvégi bulin éppen zuhanyzásból mentem vissza a szobámba, mikor szembejött velem, és csak ennyit mondott: “Hmm…” és közben egy ujját végighúzta a dekoltázsomon. Azonnal elöntött a “harci nedv”… Ez volt az a pont.

2021. aug. 11. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
6 éve ismertem, aztán egy váratlan esemény miatt egyre többet kezdtünk el beszélgetni és szerelmes lettem.
2021. aug. 11. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Az első pasimhoz én is akkor kezdtem vonzódni, amikor megláttam, de akkor lettem belé szerelemes, amikor átküldött egy youtube linket, arról a koncertről, amikor a Tavaszi szelet énekelte Freddie Mercury.

a legutóbbi sráccal csak online beszélgetésnek indult a dolog, de egyszer kértem, hogy rajzolja le, egy fantáziáját velem kapcsolatban. Azt rajzolta le, amiről már én is fantáziáltam, úgyhogy azt hiszem akkor megszerettem.

Volt egy olyan srác, akit ismertem már régóta, de a haverjai mesélték, hogy fázós az a srác és ha sátoroznak, akkor a legnagyobb nyári melegben is ezer réteg takaró alá bújik. Én is ilyen vagyok, úgyhogy ekkor kezdtem el hozzá vonzódni, arra gondoltam utána, hogy ha együtt fogunk sátorozni, akkor "melegíthetnénk" egymást. Vele nem lett kapcsolat, csak ez a fantázia.

A többiekkel nem volt ennyire "jellegzetes" pont, amit vissza tudnék idézni.

2021. aug. 11. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megláttam a számlaegyenlegét.
2021. aug. 17. 07:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Amint megláttam, megtetszett. Aztán amikor beszélgetni kezdtünk, levett a lábamról
2021. aug. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!