Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bevállalnátok párcserét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnátok párcserét?

Figyelt kérdés
A feleségem akarja, nekem semleges inkább.
2021. aug. 26. 10:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A feleségem 30 éves, én 41.
2021. aug. 26. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Elviekben igen fantáziámban, de a való életben soha.
2021. aug. 26. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Főleg, ha nem mind a ketten vágytok erre.
2021. aug. 26. 10:23
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Belementek, es jobb lesz neki a szex a masik faszival akkor azert bukod, ha nem megy bele a dologba meg azert.
2021. aug. 26. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Volt részem 4es szexben párcserével. Volt barátom akarta jobban és én belementem. Viszont nekem jobb élmény volt mint neki.
2021. aug. 26. 10:35
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Engem izgat ez a gondolat. Próbáltam erőteljesen puhatolózni a feleségemnél, hogy belemenne-e a többesbe, de sajnos nem hajlik felé. Legalábbis azt mondja, hogy mással nem lenne képes...
2021. aug. 26. 10:51
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
A kérdés inkább az hogy te akarod-e! Mert ha nem akkor sz.r élmény lesz neked ha látod hogy a csajod ott dugja más az orrod előtt és még élvezi is. Ha ez neked nem frankó akkor ne vágjatok bele. Ez az alfája a többesnek, párcserének - mindenkinek akarnia kell, vágynia rá. Ha ez megvan akkor a "technikai részleteket" már meg lehet oldani (pl. swingerben).
2021. aug. 26. 11:09
 8/13 kombika ***** válasza:
42%
én nem bírnám elviselni, hogy valaki más szeretkezik a feleségemmel. ha erre vágyik az szerintem azt jelenti, hogy nem jó közöttetek a szex, és nem vagy elég neki..
2021. aug. 26. 12:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Kombika jol latja!
2021. aug. 26. 14:09
 10/13 kalandvagy1986 ***** válasza:
94%

Igen is, meg nem is. Az, hogy nem vagy elég neki illetve az, hogy vágyna másra nem ugyanaz. Mindenki vágyik valami újra (ilyen vagy olyan téren), neki ezt az újat szexuálisan most egy másik férfi jelentené. Amennyiben rendben a szexuális életetek, akkor lehet fűszer is - ha viszont nincs rendben megmérgezheti a kapcsolatot.

Főleg ha olyat is enged neki amit neked eddig soha.

Nálunk párom (35N) szeretné kipróbálni nővel, orális alapon akár 2N1F felállásban is. Én támogatom - persze ez könnyű "kompromisszum". :)

2021. aug. 26. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!