Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tóth Andi mennyire jön be?Ha jópénzért de eltölthetnél vele pár órát kettesben úgy bevállalnád?
Figyelt kérdés
Ha csak a külsőt vesszük mennyire jön be?
A helyemben kihasználnátok vele a lehetőséget,helyzetet ha tudnátok róla hogy jópénzért szinte bármire kapható?Nyilván a szexet és minden jóságot értem itt:)
2021. aug. 26. 09:16
4/13 anonim válasza:
Az életstílusával annyira nem vagyok kibékülve, viszont ha csak a külsőségeket nézem, akkor azt mondom, hog, hogy rommá kúrnám.
5/13 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Egyáltalán nem különleges nő, csak nagyon igyekszik annak látszani.
(Kérdező, hogy érted, hogy a "helyedben"? Szerintem ez a szó felesleges, rosszul fogalmaztál.)
6/13 anonim válasza:
Ja, és sose fizetnék szexért.(Ez is minek szerepel a kérdésben? Anélkül is feltehetted volna.)
7/13 anonim válasza:
Jah jó kis bige, persze hogy megtolnám, de nem fizetnék érte. Ha ő akar fizetni az más, üsse kavics elfogadnám 😂
8/13 anonim válasza:
A kérdező azt állítja, neki sok pénzért megvolt, és most próbál önigazolást keresni (talán már bánja az összeget), illetve azt várja, hogy emiatt irigykedjünk rá. Szánalmas.
9/13 kombika válasza:
egy átlagos mai tucatlány, semmi extra. nem az én világom.
10/13 anonim válasza:
Egy idióta önbizalomhiányos pitsa, ha fizetni kell, találok tőle aranyosabb, szerényebb, de szebb lányt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!