Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk!Ti bevállalnátok?:D
Figyelt kérdés
Sokszor voltam wc-n pl kórházban,és mi láttok az ajtón?
"szopok,és nyalok"
"ennyi idős palit keresek"
"fizetek hogy szexelj velem"
Komolyan,megfordult az fejemben,hogy ha van olyan pali aki bevállalja hogy megdugják :D
Komolyan,ki merné bevállalni hogy megdugják pl:20 ezerért?:D
Kajak,engem érdekel,főleg hogy sok ilyen az kiírás :D
Főleg férfiak mosdójára xD
#Homoszexulitás,homo,szex
2021. aug. 2. 21:37
1/4 anonim válasza:
Hetero nem vállalná be, mert ugyebár azért hetero. Aki igen annak meg tökmindegy, amúgy is egy hímr.ngyó aki pénzért bármit megtesz. Ezek az üzenetek nem a heteróknak szólnak hanem a többi melegnek.
2/4 anonim válasza:
20 ezer forint apropenz teso.
Nem. Én hetero vagyok. Max bekaphatod egy barakka áráért ~300k
3/4 Noren1989 válasza:
Meglephet a vàlasz,de ezek a hirdetések nem hetero férfiaknak szólnak.
4/4 mantis religiosa válasza:
Ezek a " hirdetések " kamu dolgok. A telefonszám tulajdonosát szivatják vele. Semmilyen heteró/homár dolog nincs benne. Bárki is fogja hívni, a 20. hívás után már tele lesz a töke az egésszel. Olcsó játék, hüly@gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!