Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti bevállalnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti bevállalnátok egy szállodai szobát foglalni és fizetni egy alkalmi kalandért?

Figyelt kérdés

Ha a nő nem akar a te lakásodra menni és hozzá sem lehet menni mert mondjuk nem egyedül él. Foglalnátok és fizetnétek egy átlagos hotelszobát?

Szerintetek ez már olyan mintha prostihoz mennétek, mert így is, úgy is fizetni kell?

Elméleti a kérdés!

2021. jún. 28. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az már olyan. Ha a nőnek nem kell fizetnem,úgy oké.
2021. jún. 28. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Jah, ez olyan mint a prosti, csak valszeg a csaj nem használt annyira, ezért értékesebb. Szóval egy jobb üzlet mint a prosti. De az egyenlőség kártyát, hogy közösen fizessétek, mondod h nem becsülöd le őt, ő is tud dolgozni, tud pénzt keresni és egyenlő fél.
2021. jún. 28. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez belefér, bár nem értem miért ne akarna hozzám feljönni az adott partner.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt rá példa... de vannak direkt ilyen 1-2 órára kivehető szobák, az a legjobb :) De én inkább akkor már kocsiba viszem, vagy a szabadban ;)
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez már csak így megy, ha egyik félhez sem lehet menni, vagy pl. elsőre nem akar az ember felmenni a másikhoz, vagy elsőre nem akar felvinni magához egy idegent biztonsági, vagy egyéb okokból, illetve ha nem egy parkolóban, az autó hátsó ülésén akarnak "ismerkedni", hanem viszonylag kultúrált és nyugodt körülmények között
2021. jún. 28. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt már így !
2021. jún. 28. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én elvinném wellnesshétvégére is 🤷🏼‍♂️
2021. jún. 28. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, gyakran csináltam ilyet és egyértelmű volt hogy én fizetek.
2021. jún. 29. 02:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. Főleg ha egész este és éjszaka ott maradtok, gondolom nem csak 1 menetet fog engedni a lány, szóval sokkal-sokkal jobban jársz, mint egy prostival, főleg ha a lánnyal lesz utána folytatása is a dolognak.
2021. jún. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!