Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van az, hogy ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy ha nem fekszem le egy férfival, akkor ribizli vagyok?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogyha mondjuk lehet tudni rólam vagy sejthető, hogy szeretem a szexet és szenvedélyes lennék stb és visszautasítok egy férfit (vagy akár csak nem mászok rá, tehát nincs is kezdeményezés egyik fél részéről sem, de szó van rólam), akkor azonnal kva meg rbanc vagyok, nem is kellenék stb. Míg ha ugyanezzel a férfival esetleg ismerkednék, akkor udvarol, bókol, akar engem stb. Ilyenkor a második esetben is rbancnak tartanak és lenéznek, de azért mégis akarnak velem lenni? Vagy ilyenkor nem is gondolják ezt rólam? Valaki magyarázza már el, hogy hogy működik a férfiak csökevényes agya. Köszönöm
2021. aug. 25. 20:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%
Nem az. Az intelligencia teljes hiánya a te készülékedben van
2021. aug. 25. 22:48
 22/28 anonim ***** válasza:
93%

Azért van kérdező mert ezeknek a férfiaknak nincs rendben az önértékelésük, úgy vannak vele ők mekkora kanok, a nők álmai és te hogy merészeled elutasítani őket. Hisz nőként te hogy mered megválogatni a partnereidet, mikor be kellene érd velük. Mer' hogy merészeled te kiélvezni a szexualitásodat, ráadásul egy másik férfival. Az egojuk képtelen elfogadni ezt így marad az egyetlen ócska fegyverük a pocskodniázás, a tömény irigység és a rosszindulat.

Persze egy csúnya gonosz ribizli vagy, de azért mégiscsak kellenél. Totális ellentmondás. Ennyit a férfi logikáról.

2021. aug. 25. 23:17
 23/28 anonim ***** válasza:
75%

A férfiak állandóan ribbancozzák a nőket. Ha szexuálisan kihívóan öltözik. Ha kacérkodik csak velük. Ha félrelép a nő. Ha pénzért esetleg valamit bevállal.

Szóval ha okuk van ha nincs.

Visszautasításnál egy menekülő út hogy lekrvázza, mert így alábbvalónak minősíti és nem annyira megalázó számára hisz csak egy krva utasította vissza.

Saját példám, hogy elég komoly lelkész krvázta le nekem az egyik lányt aki odajött hozzám ismerkedni...

Én férfi vagyok és egyáltalán nem értek ezzel egyet amúgy. De a kérdés jogos.

És nem fogok férfi női ellentéteket felszítani, mert nincs értelme.

2021. aug. 25. 23:22
 24/28 anonim ***** válasza:
30%

Nem bírom ki, azért írok még.

Egyrészt egyébként tényként üzenem a nőknek, hogy ugye tisztában vannak azzal, hogy ők diktálnak? Bizony lányok, ti szabjátok meg azt, hogy mikor és kivel. :) Ez lehet, hogy a férfiak éhsége miatt a férfiak szégyene, de ez így van akkor is.

Másrészt ha már frusztráció és indulatosság, szerintem mindenkit utasítottak már el és cseréltek le egy minimum ugyanolyanra, amit a kérdező nem tud felfogni és ez nem intelligencia kérdése. És igen, férfiként baromira tudunk vágyni egy nőre, én nem tudom, hogy a nők mit élnek meg, de szerintem férfitársaim nevében mondhatom, hogy imádatból tudunk szeretni egy nőt és vágyni rá, sok nőnél meg sajnos azt érzem, hogy mindegy nekik, mert ha befuccsol egy pasival a dolog, akkor úgyis ő szabja meg, hogy mikor jön a következő.. Nem fröcsögök, ezek tények és tapasztalatok.

2021. aug. 26. 00:04
 25/28 anonim ***** válasza:
26%

22

Ennyit a te feminista, férfigyűlölő logikádról.

23

Az általad felsoroltak alapján, pont van okuk ribncozni a nőket. Nem vagy rossz ember, csak nagyon buta.

2021. aug. 26. 01:06
 26/28 anonim ***** válasza:
63%

Szóval feminista meg férfigyűlölő aki kritikát mer megfogalmazni az olyan férfiakról akik folyamatosan kritizálják a nőket. Érdekes megállapítás.

"imádatból tudunk szeretni egy nőt és vágyni rá"

Szóval hatalmas imádatból vezérelve ler.bancozol olyan nőket akik nem akarnak dgni veled.

2021. aug. 26. 06:12
 27/28 A kérdező kommentje:
#26: engedd el, szerintem te is láthatod, hogy ezeknek az embereknek felesleges válaszolni, mert a csekély szellemi képességeik miatt nem fogják tudni felismerni, hogy hülyeségeket beszélnek vagy azt hogy primitívek. Válaszra se érdemes a dolog:)
2021. aug. 26. 12:35
 28/28 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező

Te ugatsz, aki az egyszerű dolgokat sem tudod felfogni? Értetlen troll.

2021. aug. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!