Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostis játékban a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostis játékban a férfiak többet vagy kevesebbet szeretnek fizetni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 7. 23:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szerepjáték végülis mindegy. Nőként belegondolva lehet mindkettő véglet izgató. Ha nagyon keveset fizet a pasi, akkor egy olcsó útszéli prostit játszanék, akit fillérekért megbaszhat. Úgy is öltöznék fel. Ha meg nagyon sok pénzt kérek, luxusprosti szerepet játszanék, akkor meg az lenne a sztori hogy nagyon exklúzív nő vagyok, a pasi meg egy nagyongazdag üzletember és mivel engem nagyon kevesen kaphatnak meg, különlegesnek érezheti magát, felsőbbrendűnek. Nagyon ízlésesen de kihívóan öltözködnék és úrihölgy módjára viselkednék;)

Bocsi ha túlkomplikáltam és nem erre gondoltál:D

2021. ápr. 7. 23:46
 2/6 A kérdező kommentje:
De pont erre gondoltam, köszi! :) Akkor mindkettőt lehet jól csinálni.
2021. ápr. 7. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előző lány írta.

Ha olcsó útszéli kis kurvának öltözöl, oda dobok szex végén valamennyit.

Ha luxusprosti szerelést veszel fel, még valami extra is bejátszhat mellé...

48Ffi

2021. ápr. 8. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Normál" prosti árat, akkor hiteles a játék.
2021. ápr. 8. 01:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már szerepjáték akkor már a "prosti" fizese viszza a pénzt
2021. ápr. 8. 03:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez hogy működik egyébként, ilyenkor csak kiteszi az asztalra a pénzt, aztán az aktus végén visszateszi? Szóval csak játék az egész? Vagy ez ténylegesen egyfajta zsebpénz, amit kapsz tőle a dugásért, és aztán szabadon használhatsz fel?
2021. ápr. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!