Megszeretnem vasarolni az elso orszaguti kerekparomat,amivel napi max 50-70km tennek meg(vagy kevesebbet).Tehat ez csak hobbi kerekpar lesz,mindenkeppen újat szeretnek es az ar limit 300k.Eddig egy CUBE ATTAIN 2021t neztem.Mit gondoltok?
Azért gondolkodom inkább teljesen újban,mivel a világvégén lakom egy kis városban és ha éppen a kiszemelt használt biciklinek a tulaja nem vállal szállítást én nem szívesen megyek el érte akár 400+kmt.
Értem én azt is,hogy használtban ennyiért már kaphatnék carbon vázas bicajt is,de ugye megint a problémám az,hogy nem tudom megnézni élőben a bicajt és "esetleg" a tulaj rejteget valamit.
igen ez a rizikó benne-de a posta elviszi a csomagot az egész országban-meg más szállító cégek is...ha ezen gondolkodsz
jótanács(1x10-11es rendszert ne vegyél!)
üdv
Tehát,ha jól értettem meg akkor ennyi pénzért nem érdemes belépő országútit venni,mivel a felszereltségük az nem az igazi.Mindenképpen használtak között ajánlatos keresni és gondolom,ha megtetszik a sport és picit komolyabban is szeretném majd üzni,akkor kell majd a nagyobb árú új bringák felé kacsingatni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!