Megszeretnem vasarolni az elso orszaguti kerekparomat,amivel napi max 50-70km tennek meg(vagy kevesebbet).Tehat ez csak hobbi kerekpar lesz,mindenkeppen újat szeretnek es az ar limit 300k.Eddig egy CUBE ATTAIN 2021t neztem.Mit gondoltok?
Az világos volt eddig is,hogy ennyi pénzért komoly kerékpárt nem nagyon tudsz venni újonnan.A vételt nem most tervezem,kb 1 hónap múlva,ez volt az első alkalom,hogy valakit megkérdeztem milyen biciklit érdemes venni,Családi körünkben van egy nagy bicajos,csak ő éppen nincs itthon és nem tudtam vele rendesen beszélgetni a témáről.Természetesen a vásárlás előtt elfogok menni egy szaküzletben,akinek majd megmutatom a kiszemelt kerékpárt.Most kezdtem ismerkedni a sporttal,a márkákkal,a váltókról,alkatrészekről stb.
Használtban ennyi pénzért már tudok talán egy rendes állapotú carbont is venni,meglátjuk.
ujjonnan 350-400ért vann bennragadt pár éves de vadiúj karbongép
rockmachine-ctm-kellys ez a három márka gyárt konkrétan ilyen árban ahogy mondom
nézz körben pár helyen ezek a márkák után érdeklődj:pl speedway.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!