Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt szeretné ha kevesebbet találkoznánk és kevesebbet beszélnénk. Ez normális?
Mióta vagytok együtt?
Ha a kapcsolat elején vagytok, akkor lehet úgy érzi hogy gyors tempóban haladtok és lassítani szeretne. Ha, már régebb óta együtt vagytok, akkor ez után érdemes lenne elgondolkodni, hogy vajon megéri-e ez a kapcsolat, hogy csak így "félre dob" a párod.
szerintem a válaszadók nem voltak még együtt ragaszkodó természetű tinicsajjal, akinek két percenként írni kell valamit, különben magányosnak érzi magát.
és nincsenek összezárva március óta nyolc négyzetméterre a szerelmükkel.
Le lehet pontozni a 8as válaszolót, de igaza van. Én is voltam az az igazi rátelepedős barátnő anno, aki nonstop a másikkal akart lenni és így utólag visszagondolva ha most az élet összesodorna egy ilyen férfival, nekem is sok lenne. Kell a külön tér, még a kapcsolatokban is.
A kevesebb találkozót ráfognám erre, a kevesebb beszélgetésre viszont nincs ötletem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!