Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van az, hogy ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy ha nem fekszem le egy férfival, akkor ribizli vagyok?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogyha mondjuk lehet tudni rólam vagy sejthető, hogy szeretem a szexet és szenvedélyes lennék stb és visszautasítok egy férfit (vagy akár csak nem mászok rá, tehát nincs is kezdeményezés egyik fél részéről sem, de szó van rólam), akkor azonnal kva meg rbanc vagyok, nem is kellenék stb. Míg ha ugyanezzel a férfival esetleg ismerkednék, akkor udvarol, bókol, akar engem stb. Ilyenkor a második esetben is rbancnak tartanak és lenéznek, de azért mégis akarnak velem lenni? Vagy ilyenkor nem is gondolják ezt rólam? Valaki magyarázza már el, hogy hogy működik a férfiak csökevényes agya. Köszönöm
2021. aug. 25. 20:54
1 2 3
 1/28 Noren1989 ***** válasza:
88%
Ribizli minden olyan nő, aki velünk nem, de màssal b-szik, ennyi a tanulsàg.
2021. aug. 25. 20:55
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
#vótmá
2021. aug. 25. 20:56
 3/28 anonim ***** válasza:
97%

Hát kb mint az első is írta.

Annyi a lényeg hogy mindenki nagy erkölcscsősz addig amíg esélye sincs egy jót szexelni. Viszont ha van akkor mindent elkövet annak érdekében hogy szexet kapjon.

Egyébként az ellenségeskedés kb minden emberben ott lapul, ha megérzik hogy valami miatt támadni tudnak, rögtön megteszik.

2021. aug. 25. 20:57
 4/28 anonim ***** válasza:
36%
Ribizli? Akkor inkább egres, vagy körte, az olyan finom édes. :)
2021. aug. 25. 20:58
 5/28 A kérdező kommentje:
#3: igen sajnos ezt sok más területen/szituációban tapasztaltam, hogy az emberek minden ok nélkül betámadnak, ha van rá lehetőség vagy megmutatod a sebezhető oldalad stb. Mint a bika a pirosra úgy mennek hátbaszúrni azonnal. Kiábrándító. Miért nem szorul több tisztelet az emberekbe?
2021. aug. 25. 21:05
 6/28 anonim ***** válasza:
33%
Azért, mert bántja borzasztóan a férfi egóját (szerintem még a legszerényebbnek is hatalmas döfés), hogy vele nem akarsz lefeküdni, de pár hét múlva a legnagyobb boldogsággal lovagolsz valakin. Ku*va szar érzés, hidd el ezt.
2021. aug. 25. 21:10
 7/28 A kérdező kommentje:
#6: nem hiszem el, mert én se érzek ilyen frusztrációt és dühöt azok iránt, akik visszautasítanak vagy akiknél tudom, hogy nem is lenne esélyem
2021. aug. 25. 21:17
 8/28 anonim ***** válasza:
42%
De te nő vagy.
2021. aug. 25. 21:23
 9/28 anonim ***** válasza:
42%
7es, ez tudod azért van, mert nem fekszel le valakivel, aztán viszont lefekszel egy olyannal, aki az előző férfi mércéje szerint nem jobb ő nála, sőt akár rosszabb is és ilyenkor elgurul a gyógyszer.
2021. aug. 25. 21:39
 10/28 A kérdező kommentje:

#8: és? Nincs jelentősége ki milyen nemű. Ez szimplán intelligenciától függ

#9: aha de ez súlyos komplexusra, önértékelési problémákra utal

2021. aug. 25. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!