Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen átmenetek vannak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen átmenetek vannak egy igazi ribizli és egy normális nő között?

Figyelt kérdés
Erre csak az tud válaszolni, aki sok fajta nővel volt/járt. Igazi ribizli alatt azokat a nőket értem akik mindig dugknak mindenkivel. Normális nő alatt pedig azt, hogy csak akkor fekszik le veled, ha jártok és akkor is csak egy bizonyos idő után.

2021. aug. 21. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aktuális hangulattól is függ.
2021. aug. 21. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

A "ribizlik" nagy eséllyel vadabbak.

Bár én ezt nem tudom, csak feltételezem

2021. aug. 21. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
erre csak Darwin tudja a választ...
2021. aug. 21. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem igazán vannak átmenetek.
2021. aug. 21. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Van még az alkalmi ribi, aki általában viselkedik, de néha megőrül, és-mint a vérfarkasok-ordas kvavá változnak.
2021. aug. 21. 14:18
 6/9 anonim válasza:
80%
Az egyiket venni is lehet. Mindenki döntse el melyiket.
2021. aug. 21. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Kivulrol senki meg nem mondaná hogy r.banc, mindenkinek normalisnak jön le, es csak egyvalaki tudja rola mekkora qrva valójában.
2021. aug. 21. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Régebben egy munkahelyen barátság alakult ki köztem és egy kollégám között. Igen büszke volt a feleségére, aki "nem olyan". Azt is elmondta O átlagon felüli libidoval rendelkezik. Volt pár nője akiknek sok volt, nem bírták vele. Anyukát ezért rendesen pénzelte is, hiszen O bírta vele naponta többször is. Azt a tanulságot vontam le ebből, hogy amelyik nő jól van lakatva az nyilván rendes nő. Egyszer megkerdeztem a kollégát vajon akkor is olyan kis rendeske lenne a felesége ha pár napig nem kapna meg? Vagy egyszer nem venné meg neki azt amit akar? Erre nem tudott mit mondani.
2021. aug. 22. 01:38
 9/9 anonim ***** válasza:
5-ösnek igaza van! Vannak alkalmi ribik.
2021. aug. 22. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!