Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van az, hogy ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy ha nem fekszem le egy férfival, akkor ribizli vagyok?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogyha mondjuk lehet tudni rólam vagy sejthető, hogy szeretem a szexet és szenvedélyes lennék stb és visszautasítok egy férfit (vagy akár csak nem mászok rá, tehát nincs is kezdeményezés egyik fél részéről sem, de szó van rólam), akkor azonnal kva meg rbanc vagyok, nem is kellenék stb. Míg ha ugyanezzel a férfival esetleg ismerkednék, akkor udvarol, bókol, akar engem stb. Ilyenkor a második esetben is rbancnak tartanak és lenéznek, de azért mégis akarnak velem lenni? Vagy ilyenkor nem is gondolják ezt rólam? Valaki magyarázza már el, hogy hogy működik a férfiak csökevényes agya. Köszönöm
2021. aug. 25. 20:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%
De van jelentősége. Nem intelligencia kérdése.
2021. aug. 25. 21:48
 12/28 anonim ***** válasza:
57%

Nem hiszem, te mit szólnál amúgy, ha van egy olyan ember, akivel a saját megítélésed szerinte egy szinten vagytok egy adott dologban és aztán "csak úgy" nem téged választanak, noha voltál legalább olyan jó, mint az a másik? Csak úgy tudomásul vennéd? Fogadni mernék, hogy borzasztó rosszulesne.

Vagy ha lebeszélsz valakivel valamit, aztán ő fogja magát, meggondolja magát és odaadja valaki másnak egyből a megbeszélt dolgot és még örül is hozzá. Érted, hogy mire próbálok célozni?

2021. aug. 25. 21:51
 13/28 anonim ***** válasza:
53%
10. Jaj, kislány, ha kicsit is értenél ehhez az egészhez, nem hordanál össze ennyi hülyeséget. Messze vagy még a szexuálpszichológus professzor címtől, sokat kellene még addig tanulnod!
2021. aug. 25. 21:52
 14/28 A kérdező kommentje:

Atyaég mik ezek a válaszok. Mostmár kezdem érteni. Szimplán arról van szó, hogy sok az egyszerű és komolexusos ember és ebből alakulnak ki az ilyen helyzetek

Komolyan nem is értem hogy hihetitek el azokat, amiket írtok. Vagy most ez valami poénkodás? Nem tudom elképzelni hogy ezt emberek teljesen komolyan gondolhatják. Ez a 11,12-re vonatkozik

2021. aug. 25. 21:59
 15/28 anonim ***** válasza:
41%
Tényleg szar vagy pszichológiából, ne erőltesd! Nőként neked semmit nem kell tenned a szexért, a férfinak még igen. Mit nem értesz ezen?
2021. aug. 25. 22:15
 16/28 anonim ***** válasza:
46%

Ha valakiről azt mondjuk hogy ribizli, akkor minden körülmények közt azt gondljuk. Ha meg visszautasitanak, akkor jut mondjuk csak a csaj tudtára hogy ezt gondolják rola. Ergo a ribi arra következtet tévesen hogy az off hatására a csávó csak ugy vissza akar vágni ilyen sértéssel. Kb ez a helyzet.

F

2021. aug. 25. 22:15
 17/28 A kérdező kommentje:
#16: mindez meg is álná a helyét, ha sokszor nem alaptalanul mondanák ezt a férfiak vagy úgx, hogy nem tudnak semmit az adott nőről (max azt hogyan néz ki, de ez ugye nem jelent semmit). Ezért hiszi sok nő hogy csak hisztis visszavágás, mert legtöbbször 0 info alapján jutnak erre a következtetésre
2021. aug. 25. 22:31
 18/28 anonim ***** válasza:
41%
14es válaszod alapján én befejeztem a beszélgetést, mert szerintem egy napraforgónak több esze van nálad, már bocsánat. Direkt leírom, hogy mi ennek a pszichológiai háttere, de te ebből 0,0001%ot sem fogsz fel és fújod a saját komplexusos mondókádat, ami így nettó hülyeség, de mondom, nem is boncolgatom tovább, mert felesleges.
2021. aug. 25. 22:38
 19/28 anonim ***** válasza:
36%

A kinézet igenis számít ribncozásnál.

Amúgy tênyleg egy értetlenkedő troll vagy.

2021. aug. 25. 22:46
 20/28 A kérdező kommentje:
#12: én megértettem amit írtál, csak ez az intelligencia teljes hiánya. Ha erről van szó, akkor persze elfogadom, hogy a buta emberek csinálják ezt. Bár bizonyára azért nem csak ez az egyetlen oka van az ilyen megnyilvánulásnak. Már csak a kérdés alatt is felmerült vagy 3-4 különböző gondolatmenet. A kérdés inkább csak az, hogy te miért vagy ilyen frusztrált és indulatos
2021. aug. 25. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!