Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha katolikus vagy, te betartod a szexualitásra vonatkozó törvényeket hited szerint? Ha nem tartod be, nincs a lelkedben ellentmondás ezek miatt?
Törvények:
házasság előtti szex tilalma,
maszturbáció tilalma,
orális szex tilalma,
teherbeesés elleni védekezés tilalma,
abortusz tilalma - nemi erőszak esetében, és várhatóan fogyatékkal élő gyermek születése esetében is,
homoszexualitás minden formájának tilalma,
+
csak gyereknemzés miatti szexuális érintkezés.
30
No mesélj, mi az a sok amit ez neked elmond???
Szerelemből együtt lenni a párommal bűn?????? Mekkora hülye az aki ezt képes kiejteni a száján? És csodálkozik az egyház, hogy az emberek elfordulnak tőle??
31
Normális esetben a kapcsolatnak megvan egy íve ami az ismerkedéstől indul, és a szexuális aktusban teljesedik be, ahonnan egy új élet kezdődhet.
Mi garantálja azt hogy együtt maradsz a szerelmeddel? Semmi...
A mai kor emberének 8-10 kapcsolata is lehet a házasságig. Hát én nem szeretnék próba baba lenni, akit csak úgy kipróbálnak. És szerintem férfiak sem akarnak olyan lányt, akit már többen felpróbáltak.
Annak szeretném odaadni a testem, akinek az egész életem.
És én azzal szeretnék házasságot kötni, akivel leélem az egész életem. És ezt nem szerelemből teszem, mert érzelmet nem tudok megígérni, hanem szeretetből, mert az egy tudatos döntés, hogy igen, elfogadlak mindig és mindenkor.
32
Ha te így akarsz élni, hát élj. Ha találsz olyan hülyet aki elvesz feleségül csak úgy "zsákbamacska" módra. Van ilyen pasiban is, aki undorodik minden olyan nőtől akihez valaha már más is hozzányúlt. Ő is szűzen fog meghalni meg te is. De ez engem nem zavar, inkább az amit szóvá is tettem, csak nem arra válaszoltál. (Szerelemből együtt lenni a párommal bűn??)
Ha bárki innen levezetné Neked, hogy miért bűn, változtatnál-e bármit az életeden...?
Valószínűsítem, nem. Tehát nincs értelme szegény lánynak se bizonygatnia. Mert látszik, hogy ezt elkönyvelted magadban.
A szüleim egy katolikus közösségben jöttek össze és én is voltam elsőáldozó, 2 évig tanultam hittant, táborban is voltam.
A világon semmiféle szexuális katolikus törvényről nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!