Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, segítség! Csak nekem...

Férfiak, segítség! Csak nekem ellentmondásos ez a pasi? Miért így bókol és miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel már régóta ismerjük egymást a netről. Élőben is látott már engem, igaz csak nagyon futólag, de látott. Már egy ideje megint beszélgetünk a neten, és szinte minden beszélgetés alkalmával megragadja az alkalmat, amikor tud bókolni, kedveskedni.

Mindig, kivétel nélkül azt dícséri bennem, hogy milyen okos dolgokat mondok, hogy nekem van eszem, nem kérkedek semmivel és még aranyos és jófej is vagyok és hogy bír engem. Na de!

Többször elejtett már olyanokat is, amiből arra gondolok, hogy elsődleges szexelni akar. Egy nőt is most kell kihevernie és meg is beszéltük, hogy ha találkozunk, akkor az nem randi lesz, hanem csak beszélgetünk, meg nevetgélünk egy jót. Meg is mondta, hogy most nem tudna és nem is akarna senkivel sem randizni, mert le kell zárnia magában az előző nőt.

A kérdésem a fentin kívül:

Ha elsődlegesen szex miatt keres, akkor miért a belső értékeimet dicséri és miért nem dicséri sosem a külsőm? (Nem vagyok egy nagy szám, sokkal jobb csajokat megkaphatna tőlem, de ha nem tetszek neki, akkor meg miért keres? Szexre olyanokat keresnek, akik szépek és nem okosak. Nem?)

2014. aug. 26. 00:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint azért a belsőd dicséri, hogy így hamarabb lefekhessen veled!

Amúgy meg ha egy férfi nagyon szexelni akar akkor aki lefekszik vele annál megáll.

2014. aug. 26. 00:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szexre szinte bárki jó, ami a az adott ember keretein belül van. Azért a belsődet dícséri, hogy ne gyanakodj és megfektet. DE lehet, hogy tényleg ilyen és kedveli a belső értékeidet, nem a külső számít nála. Ezt eldönteni elég nehéz, szóval figyelj, ne dőlj be, olyan hamar.
2014. aug. 26. 00:26
 3/15 A kérdező kommentje:

Hogy értve annál megáll?

Amúgy én értem, h miért a belsőm dicséri, de ha szexelni akar, akkor többre menne vele, ha a külsőmet dicsérné.

2014. aug. 26. 00:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy gondolja, hogy ha a belső tulajdonságaidat dicséri, akkor nagyobb esélye van arra, hogy szimpatikus legyen számodra, egyre többet beszélgess vele és vonzódj hozzá, szóval hogy megkaphasson.

Mivel írta, hogy nem akarna senkivel se RANDIZNI, mert le kell zárnia a másik nőt, ezzel tudtodra adta, hogy nem akar semmi komolyat sem. Na de....mindez nem azt jelenti, hogy DUGNI sem akarna!

2014. aug. 26. 00:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért kedveskedik és bókol,mert a nőket így lehet megfogni.Ha megfognak egy nőt,akkor az le is dobja a bugyiját.Világos? :)))
2014. aug. 26. 00:29
 6/15 anonim ***** válasza:
úgy értem, hogy annál megáll, hogyha egy férfi szexre keres nőt, előfordulhat hogy több nőnek bokol, több nőt szédit.
2014. aug. 26. 00:29
 7/15 anonim ***** válasza:
4es megmondta a tutit!!!!
2014. aug. 26. 00:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer pontosan ugyanez a szitu velem is:

megmondta, hogy találkozzunk, de elvárások nélkül stb, tehát finoman, de tudatta, hogy nem akar velem kapcsolatot. Nekem is mondta, hogy milyen okos vagyok, bókolt, rendesen udvarolt. Bedőltem neki. Miután megkapott már nem érdekeltem.

Óvatosan vele.

2014. aug. 26. 00:45
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát elgondolkodtató, hogy mind ugyanazt írjátok. :(

Pedig én nagyon vonzódok hozzá és a természete is bejön. Na most akkor döntsem el... :(

2014. aug. 26. 01:01
 10/15 anonim ***** válasza:
9 Menjen heverje ki a nőjét, téged meg hagyjon békén. Senkinek ne legyél a zsebnyuszija:) Legyen már egy kicsit tartás benned!
2014. aug. 26. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!