Férfiak, segítség! Csak nekem ellentmondásos ez a pasi? Miért így bókol és miért viselkedik így?
Van egy férfi, akivel már régóta ismerjük egymást a netről. Élőben is látott már engem, igaz csak nagyon futólag, de látott. Már egy ideje megint beszélgetünk a neten, és szinte minden beszélgetés alkalmával megragadja az alkalmat, amikor tud bókolni, kedveskedni.
Mindig, kivétel nélkül azt dícséri bennem, hogy milyen okos dolgokat mondok, hogy nekem van eszem, nem kérkedek semmivel és még aranyos és jófej is vagyok és hogy bír engem. Na de!
Többször elejtett már olyanokat is, amiből arra gondolok, hogy elsődleges szexelni akar. Egy nőt is most kell kihevernie és meg is beszéltük, hogy ha találkozunk, akkor az nem randi lesz, hanem csak beszélgetünk, meg nevetgélünk egy jót. Meg is mondta, hogy most nem tudna és nem is akarna senkivel sem randizni, mert le kell zárnia magában az előző nőt.
A kérdésem a fentin kívül:
Ha elsődlegesen szex miatt keres, akkor miért a belső értékeimet dicséri és miért nem dicséri sosem a külsőm? (Nem vagyok egy nagy szám, sokkal jobb csajokat megkaphatna tőlem, de ha nem tetszek neki, akkor meg miért keres? Szexre olyanokat keresnek, akik szépek és nem okosak. Nem?)
Agg bölcsesség: A férfiak a szemükkel lesznek szerelmesek, a nők a fülükkel. Tehát ha a csávó tudja, hogy mit kell mondania, jó esélye van. Úgy tűnik, ez a csávó tudja.
Ennek ellenére nem tenném le a nagyesküt, hogy csak a szexre hajt. Alapból ugyanis minden pasi arra hajt, csak utána dől el, hogy megy-e, vagy marad.
Hogy hogy néz ki? Nekem nagyon helyes, de másoknak nem feltétlenül. Elmondása alapján egyébként szerencsétlen a nőknél és nem erőssége a "párkapcsolatosdi".
A bókokat én sosem érzem erőltetettnek tőle, mástól meg egyből kiszúrom, amikor nem őszintén mondja. Pl. ő lazán azt mondja, hogy "jófej vagy, bírlak", míg más pasik inkább valami szépséges dologgal jönnek, valami nem laza dologgal.
Abszolút nem érzem magam hülyének, szóval nem kell azért mondania ilyeneket, hogy okosabbnak érezzem magam, de ezt szerintem ő is tudja.
Mi lenne, ha azt mondanád neki, hogy most épp ismerkedsz valakivel és randizol is mással?
Lehet többet nem is keresne téged :) Biztosan ez lenne, mert már nem érdekelnéd őt barátként sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!