Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz ciki elmenni?
Figyelt kérdés
Lányok, mit gondolnátok egy pasirol ha ezt tudnátok, vagy kiderülne miután össze jössz vele?2021. aug. 20. 20:12
1/12 anonim válasza:
Én elítélem az ilyet és kiábrándulok az ilyen férfiakból. De voltak itt korábban már ilyen kérdések, olvasd vissza. Hacsak nem férfiak válaszoltak, akkor vannak sokan akiket nem zavar a dolog. Nem vagyunk egyformák
2/12 anonim válasza:
A pasi válaszolók azt fogják mondani, hogy semmivel nem rosszabb egy prosti, mint egy parti ribi, aki két pia után kapható.
Ami igaz.
De ettől nekem a prostizás még taszító.
Kicsit olyan, mint nyilvános wc-ben az ulőkére ülni.
Sok farok járt arra, nem akar az ember hozzá érni se.
3/12 anonim válasza:
Hat ha akkor is prostizna amikor mellette vagyok, elhagynám.
De ha az csak a múlt, akkor nem izgatna. Mindenkinek vannak szükségleteik.
4/12 anonim válasza:
Nem ciki. Meg ha ciki is lenne kitérdekelne más véleménye. Mindenki el van a saját kis világában és ennyi.
5/12 anonim válasza:
Elmenni nem ciki. Az a ciki, ha kiderül. Ha összejössz utána egy lánnyal, eszedbe ne jusson elmondani neki!
6/12 anonim válasza:
Szélsebesen lelépnék, mert az ilyen férfiaknak nem nő kell, hanem csak egy lyuk.
7/12 anonim válasza:
Ha ciki lenne , nem ez lenne a legősibb foglalkozás. Vannak szükségletek amiket csak egy nővel lehet letudni. Ha ez a nő egy prosti, legyen. Aki fújjog, az nem értheti milyen az amikor kaparod a falat mert úgy áll a szerszám. De előbb legyen barátnő, aztán majd aggódhatsz mit szól az előéleted miatt.
8/12 anonim válasza:
#7 -vagyok. Férfiként írtam a véleményem, nyilván a lányok ebben a témában nem annyira nyitottak.
9/12 anonim válasza:
Szerintem ciki. De ha annyira életképtelen, hogy megismerkedjen nőkkel, akkor tegye. Valószínűleg élete hátralévő részében is hasonlóan sikertelen lesz.
36N
10/12 anonim válasza:
Szerintem ciki.Inkább szerezz barátnőt.Kiábrándító lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!