Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostihoz ciki elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostihoz ciki elmenni?

Figyelt kérdés
Lányok, mit gondolnátok egy pasirol ha ezt tudnátok, vagy kiderülne miután össze jössz vele?
2021. aug. 20. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Én elítélem az ilyet és kiábrándulok az ilyen férfiakból. De voltak itt korábban már ilyen kérdések, olvasd vissza. Hacsak nem férfiak válaszoltak, akkor vannak sokan akiket nem zavar a dolog. Nem vagyunk egyformák
2021. aug. 20. 20:21
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

A pasi válaszolók azt fogják mondani, hogy semmivel nem rosszabb egy prosti, mint egy parti ribi, aki két pia után kapható.

Ami igaz.

De ettől nekem a prostizás még taszító.

Kicsit olyan, mint nyilvános wc-ben az ulőkére ülni.

Sok farok járt arra, nem akar az ember hozzá érni se.

2021. aug. 20. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha akkor is prostizna amikor mellette vagyok, elhagynám.

De ha az csak a múlt, akkor nem izgatna. Mindenkinek vannak szükségleteik.

2021. aug. 20. 21:05
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem ciki. Meg ha ciki is lenne kitérdekelne más véleménye. Mindenki el van a saját kis világában és ennyi.
2021. aug. 20. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Elmenni nem ciki. Az a ciki, ha kiderül. Ha összejössz utána egy lánnyal, eszedbe ne jusson elmondani neki!
2021. aug. 20. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Szélsebesen lelépnék, mert az ilyen férfiaknak nem nő kell, hanem csak egy lyuk.
2021. aug. 20. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Ha ciki lenne , nem ez lenne a legősibb foglalkozás. Vannak szükségletek amiket csak egy nővel lehet letudni. Ha ez a nő egy prosti, legyen. Aki fújjog, az nem értheti milyen az amikor kaparod a falat mert úgy áll a szerszám. De előbb legyen barátnő, aztán majd aggódhatsz mit szól az előéleted miatt.
2021. aug. 20. 22:32
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
#7 -vagyok. Férfiként írtam a véleményem, nyilván a lányok ebben a témában nem annyira nyitottak.
2021. aug. 20. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ciki. De ha annyira életképtelen, hogy megismerkedjen nőkkel, akkor tegye. Valószínűleg élete hátralévő részében is hasonlóan sikertelen lesz.

36N

2021. aug. 21. 10:01
 10/12 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem ciki.Inkább szerezz barátnőt.Kiábrándító lenne.
2021. aug. 21. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!