Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostihoz ciki elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostihoz ciki elmenni?

Figyelt kérdés
Lányok, mit gondolnátok egy pasirol ha ezt tudnátok, vagy kiderülne miután össze jössz vele?
2021. aug. 20. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%
Ez a "szerezz barátnőt" nem mindig járható dolog, vagy legalábbis nem olyan könnyű. Ne csináljunk úgy mintha az ember bemenne egy kisboltba, és leakasztana a polcról egy barátnőt, és ennyi. Az örömlány nem macerás, teszi amiért megfizeted. Nem biztos hogy aki 8-10 óra hajtás után hazatér a melóból, lerohan a buliba ismerkedni.
2021. aug. 21. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:
61%
Fiú vagyok. Én egyszer megnézegettem a Rosszlányokat kíváncsiságból. Találtam is egy-két jól kinéző nőt/lányt, aztán átfutott az agyamon, hogy a tekintetükből is mennyire látszik, hogy az egész csak egy hazugság, hogy gyakran drogoznak, piálnak, hogy hányan és milyen perverz dolgokat csinálhattak velük előttem, hogy milyen betegségeket kaphatok el, hogy mennyire ki vannak használva, de legfőképpen az, hogy ha egyszer lesz barátnőm, nem tudnám előtte titokban tartani, mert az őszinteség nálam alapvető dolog. Ha pedig elmondanám, valószínűleg teljesen kiábrándulna belőlem, mint ahogy én is megbántam, hogy egyáltalán felmentem arra az oldalra.
2021. aug. 22. 04:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!