Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki használ szexhintát, és hogyan szexel benne?
Figyelt kérdés
ma 06:18
1/2 anonim válasza:
Jó pár évvel ezelőtt rendeltem az AliExpressről egyet. Azt használjuk alkalmanként, 2-3 havonta.
Apránként vásároltunk hozzá még dolgokat, hogy kényelmesebb legyen a használata. A hétvégi házunk gerendás, oda akasztom fel. Aktus közben is könnyen lehet állítani a magasságot.
Használata egyszerű, egyikünk beleül, -fekszik, akár hason vagy háttal és élvezi ahogy a másik mozgatja a hintát.
Fontos hogy kényelmes legyen, ehhez át kell alakítani saját igény szerint a gyárit. Nem jó ha egy idő után bevág valahol.
Nálunk a változatos szex egyik hozzátartozó kelléke.
2/2 anonim válasza:
Szeretem nem rég szántam rá magam a vételre. 43N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!