Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, veletek is elofordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek is elofordult mar hogy 24 ora alatt 2 pasival voltatok?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy időnként megesik hogy egy nap leforgása alatt két pasival is vagyok és mindketten belém élveznek.

A párom és az exem konkrétan. Ez eddig 4x történt meg az elmúlt fél évben. A pasimmal sokat veszekszünk és olyankor én mindig túlpörgök és az exemhez fordulok hogy meghallgasson mert emberileg is nagyon sokat nyújt azóta. Ilyenkor mindig elfog a nosztalgia és szexelünk a végén, utána hazamegyek és van hogy a békülés után a pasimmal is együtt vagyok. Mivel tabit szedek így mindketten belém jöhetnek.

Eddig erről senkinek se beszéltem, most viszont a barátnőmnek elmondtam hogy itt is ott is volt szex pár óra kulönbséggel.

Szerinte ez undi és nagyon ribis, azt mondta jobb lenne ah nem csinálnám többet. Őszintén szólva, nekem valahol élvezetes a tudat amikor otthon vagyok a pasimmal és tudom hogy előtte 2 órával az exemmel csináltam és ő nem tud róla. Ez nagyon gáz?

ma 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Neked kell eldönteni hogy gáz e.

Engem speciel baromira bepörget ha tudom hogy a lányba beleélvezett valaki, hamar rá akarok küldeni én is egy adagot. :)

ma 11:45
 2/8 anonim válasza:
91%
Akkor miért az exed? Wtf
ma 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Gusztustalan vagy. Lyuksógoroltatod a palidat. Ki tudja az exed még kivel qr. Amúgy tudod, ha elkap valamit a palid és kiderül a tetted, nagyon megszophatod.
ma 12:03
 4/8 anonim válasza:
21%

Én igazat adok a barátnődnek… NINCS gerinced és undorító vagy.

Csoda, hogy még a barátnőd..

ma 12:04
 5/8 anonim válasza:
26%
Szerintem kamu a sztori. De ha igaz, akkor nagyon igénytelen.
ma 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy igénytelen szerintetek, de amikor a második kinyalja belölem az elsöböl ottmaradtakat az meg nagyon izgi!
ma 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Igen vokt ilyen

Meg mikor fiatal voltam

31N

ma 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Előfordul hasonló, nekem a főnökkel van viszonyom. Amikor ebédidőben hív be az irodájába dugni, akkor utána több óra van rá, hogy kifolyjon a cucc, de amikor a meló végén, akkor mindig van még bennem belőle amikor haza érek. Ha mondom a pasimnak is, azonnal meg akar dugni úgy spermásan. Szerintem nagyon izgi!
ma 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!