Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiakat mennyire zavarja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat mennyire zavarja a gyűrődő has a nőn szex közben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér, átlagos alkatom van de mellé sportolok is évek óta és azért elég izmos is vagyok, de olyan az alkatom, hogy van egy kis hasam. (Nem mondom, szeretnék egy pár kg-ot fogyni, olyan 4et kb, de tudom, hogy akkor is lesz, mert alkatilag olyan vagyok). Emiatt borzasztó komplexusos vagyok és ezért nincs is sok tapasztalatom. És hiába tudom, hogy sok kifejezetten kövér nő is szexel, de engem akkor is feszélyez.

Mennyire lohasztó/csúnya egy nőn szex közben ha pl.: misszionáriusban, lovaglóban azért gyűrődik ott kicsit a hasa?

(Ha háton fekszem, akkor már simán látszódnak a bordáim, csípőcsontom, de nyilván bizonyos helyzetekben ott a has, csípő környékénél gyűrődik kicsit).

ma 09:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Engem semennyire sem zavar. Feleségem hasa is duci két gyerek után + terhességi csíkok is vannak. 39 évesen már másodlagos az ilyen, persze sokat számít, hogy szeretem és így kívánom. Szerintem a legtöbb férfit nem zavarja.
ma 10:01
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk ne szexpartnert keress. Ha valaki szeret, akkor minden hibáddal szeret
ma 10:08
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a pici pocak kifejezetten BEJÖN!

És ezt szerintem sok férfitársam nevében is írhatom. Legalább is a baráti körömből akikkel erről beszéltem kb 10/8 embernek bejött.

Azért azt hozzátenném, hogy ehhez a kérdéshez fixen hozzátett a social média által kiterjesztett eszméletlen magas, LEHETETLEN elvárások tárháza is…

Csúnyán elferdült a világ. Az is kövérnek hiszi magát aki amúgy vékony, és az is vékonynak aki mondjuk izmos…

Kedves kérdező, kérlek ezen ne stresszelj.

De ha szeretnél kicsit beszélgetni róla én nyitott vagyok rá, csak írj rám.

ma 10:09
 4/17 anonim ***** válasza:
26%
Gyűrődik a hasa- legalább nő létedre ne mondj ilyen badarságokat. A bőr mindenkinek gyűrődik, has sem kell hozzá. Ilyeneket azok a pasik mondanak csak, akik élőbe még nem láttak nőt, csak fotoshopban.
ma 10:14
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Volram olyan novel aki azlagos volt alakra, de mikor meztelen allt elottem es lattam a hasat es a melleit kicsut kiabranditi volt. Kutya pozban is logott a bor a hasan. Nem tul szep latvany.
ma 10:19
 6/17 anonim ***** válasza:
28%
Mutasd meg légyszi, mennyire gyűrődik.
ma 10:23
 7/17 A kérdező kommentje:

#4 ez már csak szőrszálhasogatás.:)

De akkor írom így: van háj/zsír a hastájékon igen és az gyűrődik. Mint írtam, akarok egy pár kg-ot leadni, zsírt veszteni, de az alkatomból kiindulva, valszeg ha 50 kg lennék (ami nem leszek, mert nem akarok) és ha meggebedek se lesz lapos hasam. Nem is lenne fenntartható.

ma 10:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nagyon bejön. Ha gondolod muti bár sztem nem fogod viszont szerintem szexi lehet. F.
ma 10:36
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem azt nézzük. Max. akinek a pocak a fétise, az foglalkozik vele. Mellek, punci, az arc, még esetleg a végtagok kerülhetnek képbe.
ma 11:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a férfiak 95%-át nem zavarja egyáltalán. Főleg, ha már eljutott odáig, hogy rajtad van, amikor rezegnek a cuki kis zsírpárnácskáid ütemesen 🤭
ma 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!