Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Támogatói kapcsolatban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatói kapcsolatban a férfiakat nem zavarja, hogy a lány csak a pénze miatt fekszik le vele?

Figyelt kérdés
Nem is tudom elképzelni a helyzetet. Ilyenkor maga a lány kér pénzt? És akkor nem múlik el egyből a vágya a férfinak, hogy nem is ő kell neki? Szerintem kicsit megalázó az ilyen a férfiak számára is, hogy a lány hozzá se érne, ha nem fizetne neki. Sokan mégis büszkék rá férfiként, amit nem értek.

2021. aug. 10. 14:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Aki k.rvához jár azt sem zavarja. Nagyon sokan meg becsapják önmagukat "biztos érez is kicsit valamit" szöveggel áltatva magukat.
2021. aug. 10. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem a lányok kérnek pénzt, hanem a férfiak fizetnek szívesen. Ők ajánlják fel. És azért nem visszataszítóak a legtöbben, van vonzalom is. A lányok csak olyan pasival járnak össze, akitől nem undorodnak. Ez alap.
2021. aug. 10. 14:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha van vonzalom, akkor viszont minek a pénz? Ez gyakorlatilag a prostitúció szintjére helyezi a szexkapcsolatot. A legtöbb esetben nekem úgy tűnik, hogy nincs vonzalom, csak a lány úgy tesz maximum.
2021. aug. 10. 14:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 a "nem visszataszító", valamint a "nem undorodom tőle" és a vonzalom között azért még van 1-2 árnyalatnyi különbség...
2021. aug. 10. 14:46
 5/14 anonim ***** válasza:

#3: nem igazàn fogod ezt megérteni, mert látszik hog nem vagy annyira fogékony a témára. Sok oka lehet a támogatásnak. Legtöbbször nem arról van szó, hogy anélkül ne dugna az illetővel senki

#4: igen, az átlagos pasi és a félisten között van különbség. De míg az átlagos pasit meg tudod kívánni, tudsz vele szexelni, addig a visszataszítóval nem fogsz tudni mert odahánysz

2021. aug. 10. 14:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 talán dugnának vele, de a sugardaddyk legfőbb oka (>90%) hogy egyszerűbb, gyorsabb, kevésbé komplikáltabb neki a pénzüket használva fiatal csinos nőre szert tenni.
2021. aug. 10. 14:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#6: igen, nyilvan egyszerubb. Meg sokuknak van felesége, családja, szóval nem is tudnának olyan nyíltan ismerkedni, randizni, udvarolni stb plusz nem kell a dráma. A pénzzel kicsit üzlet lesz az egész, megadja a kellő távolságot a két ember közt
2021. aug. 10. 15:04
 8/14 thinktank ***** válasza:

Kedves kérdező, te ugye nő vagy?

"És akkor nem múlik el egyből a vágya a férfinak, hogy nem is ő kell neki?"

Ez egy nagyon női kérdésnek tűnik nekem. A férfi vágy az kevésbé függ attól, hogy a másik mennyire vágyik rá, ez inkább női tulajdonság szerintem.

Én ugyan nem kerülnék ilyen kapcsolatba, de meg tudom érteni azt aki ezt csinálja. Valószínúleg a pénzügyi része nélkül nem kapna olyan jó nőt, és van, akinek ez a fontos. Mondjuk hosszú távon szerintem érzelmileg nem kielégítő a dolog, de van, aki nem foglalkozik az ilyesmivel.

2021. aug. 10. 15:15
 9/14 anonim ***** válasza:

Biztos hogy a lányok sem fekszenek le mindenkivel még pénzért sem ha túlzottan nem szimpatikus neki.

Lehet ezt sokféleképp nevezni, de aki pénzt fogad el a szexért cserébe az prostituált.

A férfiak részéről aki megengedhet magának egy szép és fiatal lányt az nem a csóringer réteghez tartozik. Ezzel időt spórol és mint tudjuk az idő pénz.

Ha nagyon szigorúan nézzük akkor minden párkapcsolatban élő hölgy prostituált? Szerelmes leszel-összeköltöztök-jönnek a gyerekek és konkrétan a párod összes pénzét elveszed erre-arra.

Persze vannak különbségek de a lényegi része azonos, a férfi fizet bár házasságban kap meleg ételt, mosnak rá és takarítanak utána.

2021. aug. 10. 15:33
 10/14 anonim ***** válasza:
17%

Jogos kérdés.

Az is hülye, aki fizet azért, hogy dugjon,vagy leszopják.

Persze mindenki maga döntse el, hogy mire, kire költi a pénzét, de akkor inkább kiverem magamnak, minthogy egy olyan nő pofájaba adjam a farkam, aki előttem már ki tudja milyen farkakat szopott le.

Az sem érdekel hogy akármilyen tiszta a csaj és a környezet, nem lenne gusztusom sem leszopatni magam, sem gumiban megdugni!

2021. aug. 10. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!