Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatói kapcsolatban a férfiakat nem zavarja, hogy a lány csak a pénze miatt fekszik le vele?
#3: nem igazàn fogod ezt megérteni, mert látszik hog nem vagy annyira fogékony a témára. Sok oka lehet a támogatásnak. Legtöbbször nem arról van szó, hogy anélkül ne dugna az illetővel senki
#4: igen, az átlagos pasi és a félisten között van különbség. De míg az átlagos pasit meg tudod kívánni, tudsz vele szexelni, addig a visszataszítóval nem fogsz tudni mert odahánysz
Kedves kérdező, te ugye nő vagy?
"És akkor nem múlik el egyből a vágya a férfinak, hogy nem is ő kell neki?"
Ez egy nagyon női kérdésnek tűnik nekem. A férfi vágy az kevésbé függ attól, hogy a másik mennyire vágyik rá, ez inkább női tulajdonság szerintem.
Én ugyan nem kerülnék ilyen kapcsolatba, de meg tudom érteni azt aki ezt csinálja. Valószínúleg a pénzügyi része nélkül nem kapna olyan jó nőt, és van, akinek ez a fontos. Mondjuk hosszú távon szerintem érzelmileg nem kielégítő a dolog, de van, aki nem foglalkozik az ilyesmivel.
Biztos hogy a lányok sem fekszenek le mindenkivel még pénzért sem ha túlzottan nem szimpatikus neki.
Lehet ezt sokféleképp nevezni, de aki pénzt fogad el a szexért cserébe az prostituált.
A férfiak részéről aki megengedhet magának egy szép és fiatal lányt az nem a csóringer réteghez tartozik. Ezzel időt spórol és mint tudjuk az idő pénz.
Ha nagyon szigorúan nézzük akkor minden párkapcsolatban élő hölgy prostituált? Szerelmes leszel-összeköltöztök-jönnek a gyerekek és konkrétan a párod összes pénzét elveszed erre-arra.
Persze vannak különbségek de a lényegi része azonos, a férfi fizet bár házasságban kap meleg ételt, mosnak rá és takarítanak utána.
Jogos kérdés.
Az is hülye, aki fizet azért, hogy dugjon,vagy leszopják.
Persze mindenki maga döntse el, hogy mire, kire költi a pénzét, de akkor inkább kiverem magamnak, minthogy egy olyan nő pofájaba adjam a farkam, aki előttem már ki tudja milyen farkakat szopott le.
Az sem érdekel hogy akármilyen tiszta a csaj és a környezet, nem lenne gusztusom sem leszopatni magam, sem gumiban megdugni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!