Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat mennyire zavarja a gyűrődő has a nőn szex közben?
Nem vagyok kövér, átlagos alkatom van de mellé sportolok is évek óta és azért elég izmos is vagyok, de olyan az alkatom, hogy van egy kis hasam. (Nem mondom, szeretnék egy pár kg-ot fogyni, olyan 4et kb, de tudom, hogy akkor is lesz, mert alkatilag olyan vagyok). Emiatt borzasztó komplexusos vagyok és ezért nincs is sok tapasztalatom. És hiába tudom, hogy sok kifejezetten kövér nő is szexel, de engem akkor is feszélyez.
Mennyire lohasztó/csúnya egy nőn szex közben ha pl.: misszionáriusban, lovaglóban azért gyűrődik ott kicsit a hasa?
(Ha háton fekszem, akkor már simán látszódnak a bordáim, csípőcsontom, de nyilván bizonyos helyzetekben ott a has, csípő környékénél gyűrődik kicsit).
Nekem vékony férfiként is gyűrődik a pocak, bizonyos mozdulatoknál.
Én nem aggódnék a helyedben, de valószínű, hogy a generális félelmed nem most kezdődött. Mennyiből kezdtél el fogyni?
A férfi örüljön h pina van a farkán és ne a gyűrődő has miatt nyekerekjen
50 kikosan is gyűlölik a bör
Akiket ez zavar dugjanak gumi babàt
Azért azt el kell mondanom, hogy nagyon jól esnek ezek a kommentek:))
Mellem van az adott (nem giga, de sztem arányos), edzéstől azért van eleg kerek fenekem, izmos combok, izmos vállak, hát. Kicsi bicepszem is. Nem vagyok értelemszerűen nagyon szálkásítva, de azért ezek látszódnak.
Arc az szubjektív kinek mi a szép, nyilván nem vagyok egy fotómodell, de szerintem relatíve szép arcom van. Nincs töltve, műtve semmim, smink is általában csak leheletnyi kevés.
Azért én férfiként nem ugrok rá minden nőre, csak hogy p*na legyen a farkamon. Mi is szelektálunk, ne haragudj!
#17 Ahogy leírtad magad, az teljesen megnyerő egy normális férfi számára. Mi sem címlaplányt keresünk konkrétan.
Ahogy írsz és fogalmazol, abból számomra kiolvasható, hogy intelligens, értelmes ember vagy, ami még szexibbé tesz szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!