Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem akarok annyi szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem akarok annyi szexet, mitől van?

Figyelt kérdés

Egy éve éjjel nappal szexeltem volna párommal, volt hogy orgazmus után még pettingeltünk, mert még akartam, rendes szexmániás voltam.

Mostanra nem kívánom a szexet, se párommal se mással. Olyan mintha teljesen átváltottam volna, párom szokott kezdeményezni, gyorsan elsül és abbamarad a dolog. Azt hiszem rájött hogy már nem akkora az étvágyam, nem nagyon masztizok, 3 hete volt utoljára orgazmusom.

Mitől lehet? Ellaposodott volna a kapcsolatunk? 19N 29F

2021. aug. 19. 11:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy ha elolvassátok a leírást, akkor egy csomó blődség hangzik el benne.

"Egy éve éjjel nappal szexeltem volna párommal, volt hogy orgazmus után még pettingeltünk, mert még akartam, rendes szexmániás voltam."

Mi az, hogy volna? Most akkor egy éve szexeltél vele egy csomószor, vagy nem?

"Mostanra nem kívánom a szexet, se párommal se mással. Olyan mintha teljesen átváltottam volna, párom szokott kezdeményezni, gyorsan elsül és abbamarad a dolog."

Nem kívánod a szexet, de azért a párod kezdeményezi, hogy szexeljetek... Ez sem világos, mert ha egyáltalán nem kívánod, akkor a párod sem kezdeményezne a dologgal...

Most vagy nem tudsz normálisan magyarul, vagy akkora kamu az egész, hogy nem tudtad megfogalmazni rendesen a mondandódat... Szerintem az utóbbi, legközelebb azért jobban is odafigyelhetnél...

2021. aug. 19. 14:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne etessétek tovább a trollt.
2021. aug. 19. 14:19
 13/21 anonim ***** válasza:

Nincs valami hormonális problémád? Az okozhat ilyesmi tünetet.

Vagy esetleg komolyabb elhízás.

2021. aug. 19. 14:51
 14/21 A kérdező kommentje:
Úgy bírom hogy nektek minden kamu. Én kérek bocsánatot, hogy nem tudtok értelmezni. Basszus. A kérdésemre válasz nem született. Leragadtatok annál hogy nem védekezünk. Nagy f@szkalapok akkor leírom: meddő vagyok. Köszi az eddigieket.
2021. aug. 19. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
És mond, melyik orvos mondta, hogy meddő vagy 19 évesen? :"D
2021. aug. 19. 15:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Na hát igen, az emberek akkor szoktak rájönni hogy meddők, amikor már egy jó ideje képtelen teherbe esni a nő.

Vagy ti egyből úgy jártatok, mint Kalányosék, hogy belédélvezett a pasid, mit sem törődve azzal, hogy esetleg teherbe eshetsz elég könnyen, aztán idővel rájöttetek, hogy te meddő vagy? Én kérek elnézést, hogy nem értem ezt az egészet veletek kapcsolatban. :D :D

2021. aug. 19. 16:05
 17/21 A kérdező kommentje:

Átlagos testsúlyom van, nem híztam.

Azt hogy egy éve egész nap szexeltem volna arra értettem, hogy nyilván nem értem rá egész nap. Vagy párom. Esték nyilván játszottak, de egész nap nem, van más dolgom is. De hoy valaki ebbe is belekössön? Röhejes.

2021. aug. 19. 16:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Oké, de honnan veszed, hogy meddő vagy? :D
2021. aug. 19. 16:32
 19/21 A kérdező kommentje:

18-as mi olyan vidám, hadd kérdezzem? ":D"

Jóindulatú daganatom van, nyilván rákszűrés kimutatta 14 éves koromban, mikor erős vérzéssel bevittek. Minden évben járok kontrollra, hogy lássák, nőtt-e.

Lenne válasz a kérdésre is? Mi a f@szomért kell leragadni egy mondaton? Minek kell magyarázkodni nektek ha csak kötekedni tudtok?

1-2 válaszoló adott csak normális valaszt. Hormonális problémát kimutatták volna nem? Nem tudok róla hogy azzal baj lenne. Más tipp?

2021. aug. 19. 16:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Szóval köztudottan van egy problémád, és itt vársz válaszokat ahelyett, hogy az orvosodat kérdeznéd.

Egyébként kamu vagy. Egy épeszű orvos sem jelenti ki manapság, hogy meddő a női páciense. Rengeteg nőgyógyászati betegség van, ahol bár kicsi, de van esély teherbeesésre műtét nélkül is (lásd pl. endo, pcos).

2021. aug. 19. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!