Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem akarok annyi szexet, mitől van?
Figyelt kérdés
Egy éve éjjel nappal szexeltem volna párommal, volt hogy orgazmus után még pettingeltünk, mert még akartam, rendes szexmániás voltam.
Mostanra nem kívánom a szexet, se párommal se mással. Olyan mintha teljesen átváltottam volna, párom szokott kezdeményezni, gyorsan elsül és abbamarad a dolog. Azt hiszem rájött hogy már nem akkora az étvágyam, nem nagyon masztizok, 3 hete volt utoljára orgazmusom.
Mitől lehet? Ellaposodott volna a kapcsolatunk? 19N 29F
2021. aug. 19. 11:58
2/21 A kérdező kommentje:
Nem szedek. Nem védekezünk.
2021. aug. 19. 12:18
3/21 anonim válasza:
Igen, el.
De ez kettőtök hibája. Vagy dolgoztok rajta vagy pá pá lesz a vége. Mondjuk te fiatal vagy, úgyhogy nem biztos, hogy baj…
4/21 A kérdező kommentje:
3-as de szexen kívül minden okés. És mindig máshogy szexelünk, nem lett megszokás, mégsem kívánom.
2021. aug. 19. 12:21
5/21 anonim válasza:
Nem védekeztek???
Még a terhesség is járhat étvágytalansággal.
7/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. Más tipp?
2021. aug. 19. 13:03
10/21 anonim válasza:
Nincs spermája a faszidnak, vagy mi a tosz van? Azt írtad, hogy nem védekeztek. Se gumi, se fogamzásgátló? Akkor mégis mi a fene folyik itt? Szerintem ez is csak egy kamusztori, mint sok más hülyeség ezen az oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!