Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy kívánom a szexet, de nem akarok a párommal?
A párommal, mint minden kapcsolatban, vannak ugye ezek, hogy egyszer fent, egyszer lent szeretjük egymást, de vannak viták ugyan, de haladnak a napok, zajlik az élet. Alapvetoen nagy gondok nincsenek. Tetszik mint férfi és nagyon.
De amikor konkrétan kívánom a szexet(hormonok), és a "mocskos ösztönök" kerülnek nálam előterbe, a párom el is kezd nyitni felém; es ezen a ponton valahogy azok amiket fentebb irtam, engem teljesen "lehoznak"a vele valo szexrol! Mondhatnám maga a kapcsolat, engem kiábrándit a szexualitasbol vele.
Azaz joformán azert nem akarok vele szexet, mert vele járok es az szexualisan abszolut nem izgat, sőt.
Ki vagyok magamon akadva hogy inkbb a maszti, mint a párom. En itt tartok!
Engem pl szituáciok helyzetek is izgatnak(csak hogy erthetobb legyen)pl tilos"helyeken lenni, vagy barmi hasonlo.
Es ugye a párom ott a lakasban meg az ágy, es olyan egyértelmü minden. Es ha el is mennenk valahova az is csak olyan "mű" lenne.Es annyira nem izgat semmi olyannal akit barmikor megkapok mert a pàrom.
Ettől még szexelek vele. A szex az jo vele, csak nekem nem izgalmas abszolut. Lekorlatozodik csak a testi kielégülésre.
A fejemben masztinál tobb izgalom van mint vele az ágyban.
És már inkább választom ezt..
Attol még megkap nem hanyagolom öt
A 2.kommentem fejezi ki az egeszet amit vele èrzek.
Ez igy olyan rossz :(
#6: nem, egyáltalàn nem normális és átlagos dolog az, ha 2-3 év alatt ráunsz valakire. Úgyhogy max a magad nevében beszélj
Érdekes mód sose untam rà senkire 2-3 év alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!