Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy kívánom a szexet, de nem akarok a párommal?
A párommal, mint minden kapcsolatban, vannak ugye ezek, hogy egyszer fent, egyszer lent szeretjük egymást, de vannak viták ugyan, de haladnak a napok, zajlik az élet. Alapvetoen nagy gondok nincsenek. Tetszik mint férfi és nagyon.
De amikor konkrétan kívánom a szexet(hormonok), és a "mocskos ösztönök" kerülnek nálam előterbe, a párom el is kezd nyitni felém; es ezen a ponton valahogy azok amiket fentebb irtam, engem teljesen "lehoznak"a vele valo szexrol! Mondhatnám maga a kapcsolat, engem kiábrándit a szexualitasbol vele.
Azaz joformán azert nem akarok vele szexet, mert vele járok es az szexualisan abszolut nem izgat, sőt.
Ki vagyok magamon akadva hogy inkbb a maszti, mint a párom. En itt tartok!
Ez lenne az unalom?
Azaz meguntam a párom?
Engem csak olyanok zavarnak hogy annyira snassz hogy elore tudom hogy mi van. Talalkozunk szex. Es elmegy a kedvem is tőle. A sractol. Nekem ez nem izgato szexuálisan.
Mi mehet akkor hosszu igazán komoly kapcsolatokban amikor már maga a szex is ilyen lesz? Tudom mikor mit akar hogy akarja..minden lépést. Abba még bele sem gondoltan.
12 akkor te hasonlo vagy hozzám.
Es nem azert mert jobb nő lenne a masik vagy bármi hanem csak maga a szitu. Nem?
Mert nálam ez nem srácfüggő. Hanrm helyzet..
Nem ismerkedem itt. Azert az nem mindegy hogy ki hol lakik milyen kulsore meg stb.
Nem ismerkedes miatt irtam ki.
Azt futtatom máshol lassan..
De honnan tudjam hogy te a privik közul melyik vagy. Mindjart atfutom ujra az üziket
Gyászkeret :D
8 ra
Ha a barátom lennél az sem nagyon hatna meg..
Ez itt a problem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!