Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi pénzért kötözne ki egy lány? Nem prosti, hanem átlagos. Szexet nem akarok.10-20 ezer?
Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 20:19
1/13 anonim válasza:
10-20 ezer? Ez csak ugye egy vicc? Minimum alsó hangon 60.000ft, attól függ hogy néz ki a pasi. Az ilyen kötözős fétises pasiknak, mindig van valami hátsó szándékuk és sose tartják magukat a megbeszéltekhez és csak felesleges veszekedések mennének. Szóval még kevés is 60e.
2/13 A kérdező kommentje:
LoL.
Annyiból profi dominához is mehetnék, vagy prostihoz.
2020. jan. 31. 20:25
3/13 anonim válasza:
20-30 ezer közt elmehetsz egy profihoz, és ő legalább tapasztalt és jól is csinálja. imádom amikor a nem profi csajok 60-100 ezer közt akarnak 1 órát
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem fontos lenne hogy átlagos legyen. Mint ha az utcáról egy random lány lenne:)
2020. jan. 31. 20:38
5/13 anonim válasza:
ja én megértem, csak a nem profik olyanok mint az első, nem profi de ő 3-szor annyit kér minimum mint egy profi, persze ez tök logikus legalább is szerintük. de sok sikert hogy találj egy olyan nem profit aki nem vár el túl sokat
7/13 anonim válasza:
A profi dominák ára 30-40-nél kezdődik (mondjuk a nem profiké is, elég extra felár a BDSM).
Nem prosti meg semennyiért - ha pénzért csinál valamit akkor azt biz' már prostitúciónak hívják akárhogy akarod nézni a dolgot.
8/13 anonim válasza:
Cija! 1850+Áfa-ért kikötözlek, írj privit, cupp-cupp!
9/13 anonim válasza:
Sztem van aki ingyen is megteszi nem gondolod? :)
10/13 anonim válasza:
És utána úgy hagyhatlak, és mehetek a dolgomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!