Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha szexet akarok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szexet akarok, de akárkivel nem feküdnék le?

Figyelt kérdés

Egy fiúval szexeltem eddig, öt évig jártunk. Fél éve szakítottunk és mostanában hiányzik a szex, de hiába masztizok az mégsem olyan.

Van sok helyes fiú, aki tetszik is, viszont egyértelműen csak szexet akarnak, de nekem ez így nem megfelelő, viszont kapcsolatot sem szeretnék.

Biztos más is érzett már így, szerintetek mit kellene tennem?

Mostanában a hangulatom is rossz és biztosan emiatt vagyok néha hisztis :D legalábbis a barátnőim ezzel szekálnak. Tudom ez nagyon gáz egy lány szájából, de hiányzik egy jó dugás. Viszont biztosan nem lennék képes akárkivel lefeküdni, de tényleg nem szeretnék most kapcsolatot se.

Ahjj, úgy kivagyok magamtól. Elmúlik ez?

2020. aug. 12. 13:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Tartós laza kapcsolatot keress. Tehát egy szeretőt. Barátság extrákkal. Szerintem lennének rá vállalkozók, sok férfi keres ilyen kapcsolatot. Akkor taliztok és szexeltek, mikor kedvetek van de nem kell komolyabb dolgokkal "bajlódni".
2020. aug. 12. 13:27
 2/18 kisördög1 ***** válasza:
54%
Elmúlik persze, ha találsz valakit akivel dugsz egy jót :)
2020. aug. 12. 13:27
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

"Van sok helyes fiú, aki tetszik is, viszont egyértelműen csak szexet akarnak, de nekem ez így nem megfelelő, viszont kapcsolatot sem szeretnék."

Ha nem felel meg az, hogy pont azt kapod amit adsz akkor tisztázni kellene, hogy mit vársz még a dugáson kívül?

2020. aug. 12. 13:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz hogy vágysz rá, mindenki szereti a szexet, nem csak a férfiak;)

Ha nem akarsz kapcsolatot, mi a gondod a jelentkezőkkel? Van olyan, aki bár csak szexet akar, nem egy rideg b.szást akar. Nekem pl volt olyan partnerem, akivel mindig együtt is aludtunk, sokat beszélgettünk meg néha eljártunk együtt barátokkal iszogatni stb. Nem olyan volt hogy lezavartuk a szexet aztán hazament szevasz.

2 lehetőséged van: 1) ha nagyon ódzkodsz ettől az egésztől, akkor inkább nem mész bele ilyesmibe, lehet hogy nem tudnád élvezni 2) keresel valaki olyat aki emberileg is szimpatikus és normális, aztán vele kiéled a vágyaidat

Elmúlik e? Ez egyénfüggő. Nálam pl az szokott lenni hogy jól birom azt ha nincs senkim, csak néha vannak hullámok mikor nagyon megbolondulok:D de ha elmúlik utána megint egy ideig teljesen jól elvagyok. Te tudod hogy mit akarsz. Szerintem ha vágysz a szexre nyugodtan éld ki ezt valaki olyannal aki szimpatikus és normális, figyelmes veled.

N

2020. aug. 12. 13:32
 5/18 anonim ***** válasza:
60%

Gondolom rengeteg privátot kaptál most lelkes jelentkezőktől, de válogass jól.

Aki jól kommunikál, nem csak írásban, habem szóban is, aki tudja mit jelent visszautasítás, aki nem csak képet kunyerál, rendelkezik kis öniróniával, humorral, amellett hogy külsőleg is vonz... az lesz a te embered. Itt sem kizárt, de erre elég jó a Tinder is alapvetően. Akkor sem ha lepontoznak.

Hány éves vagy egyébként? Merről?

Írj privátot, ha gondolod, és ha nem vagy kamu.

F31

2020. aug. 12. 13:32
 6/18 anonim ***** válasza:
nem akarsz kapcsolatot, de csak a szex neked nem elég. ezt írtad kérlek ezt fordítsd le az én nyelvemre is mert én ezt nem értem? nem kötekedni akarok, de nem csak ez a két opció van. de te mindkettőt kizárod. nehéz neked megfelelni. nyilván akik csak szexet akarnak többször is benne lennének, ha jó vagy az ágyban. szóval szerintem nincs harmadik opció. vagy én látom rosszul?
2020. aug. 12. 13:34
 7/18 A kérdező kommentje:
Igazából félek tőle, hogy szerelmes leszek és hoppon maradok. Meg sok szempontból nem is vagyok biztos magamban.. nem is tudom, hogy mernék levetkőzni valaki előtt, meg ilyenek.
2020. aug. 12. 13:38
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a privátokat, de nem szeretnék itt ismerkedni, nem ezért írtam ki a kérdést.

És egyébként nem híztam meg szakítás óta, sportolok. :)

2020. aug. 12. 13:43
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
ez esetben a puding próbálja az evés. tényleg félelemben akarod élni az életedet? megteheted, de öreg korodra bánni fogod. ugorj egy fejest, és ne gyártsd előre a problémákat.
2020. aug. 12. 13:43
 10/18 anonim ***** válasza:
47%
ha nem írsz vissza egy privátra sem, akkor sohasem fogod megtudni..inkább szenvedj, igazad van
2020. aug. 12. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!