Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha szexet akarok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szexet akarok, de akárkivel nem feküdnék le?

Figyelt kérdés

Egy fiúval szexeltem eddig, öt évig jártunk. Fél éve szakítottunk és mostanában hiányzik a szex, de hiába masztizok az mégsem olyan.

Van sok helyes fiú, aki tetszik is, viszont egyértelműen csak szexet akarnak, de nekem ez így nem megfelelő, viszont kapcsolatot sem szeretnék.

Biztos más is érzett már így, szerintetek mit kellene tennem?

Mostanában a hangulatom is rossz és biztosan emiatt vagyok néha hisztis :D legalábbis a barátnőim ezzel szekálnak. Tudom ez nagyon gáz egy lány szájából, de hiányzik egy jó dugás. Viszont biztosan nem lennék képes akárkivel lefeküdni, de tényleg nem szeretnék most kapcsolatot se.

Ahjj, úgy kivagyok magamtól. Elmúlik ez?

2020. aug. 12. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

"ha nem írsz vissza egy privátra sem, akkor sohasem fogod megtudni..inkább szenvedj, igazad van"

a sértett kis fütyik szövege akiknek nem jön össze az ingyen dugoda.

2020. aug. 12. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Barátság extrákkal kellene neked!
2020. aug. 12. 14:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem döntsd el, hogy mit is akarsz, mert így csak egy helyben topogsz.

Ha nem akarsz kapcsolatot, de hiányzik a szex, arra találsz embert. Vagy összekapod magad és csinálsz valamit, vagy szenvedsz még egy darabig, amíg elmúlik.

Nagyjából ennyit tudsz tenni.

2020. aug. 12. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Azt tegyed, hogy vegyél egy dildót és dugd meg magad. Ki fogsz bírni pár évet egyedül is, ahogy mindenki más. Előbb-utóbb valószínűleg egyedül maradsz huzamosabb ideig és akkor sem lesz szex.
2020. aug. 12. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem gáz hogy egy lány felvallalja azt hogy neki is hiányzik hogy megdugjak, sok lány van ugyanígy max nem vallaljak fel.

Mindenkinek vannak szükségletei valakinek több valakinek kevesebb.

Keress egy szimpatikus srácot és tisztázd mit szeretnél, nem akarsz kapcsolatot de vannak szükségleteid.

Én már magában azt előnynek tartom hogy valaki felvallalja ha akar valamit.

2020. aug. 12. 14:57
 16/18 anonim ***** válasza:
35%
Ezt a sok hisztis picsát.
2020. aug. 12. 16:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerezz egy macskát.
2020. aug. 12. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy kutyát. Egy dán dogot.
2020. aug. 13. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!