Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap csókolózás közben a barátom benyúlt a tangámba és az ujját nem a puncimba, hanem a fenekembe dugta?
Figyelt kérdés
Tegnap este történt mikor köszöntünk el egymástól a ház előtt, nem jött senki, csak szimplán közben benyúlt és hátulról belemarkolt a fenekembe és az egyik ujját, gondolom a mutatót, bedugta a fenekembe. Nem fájt, csak nem voltam frissen mosva és napközben volt nagy WC is. Félek mikor ment haza megszagolta és büdösnek érezte, mert azért ja volt nagy WC annak nem illata van utána. Másrészt nem szóltam rá rögtön, de megjegyeztem neki, hogy hé mit csinálsz? Utána kivette és azt mondta fázott az ujja, persze poénkodni akart vele, hogy meleg helyre kívánkozott. De nem értem akkor miért a seggembe kellett benyúlnia? Még análisan sosem csináltuk és egyelőre nem is tervezem, de lehet arra gondolt?tegnap 10:35
1/14 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen bemehetett akkor az ujja.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem a teljes ujja, kb a körömágyig értem.
tegnap 10:45
3/14 cinderella_ válasza:
Én izgatottam várom a kérdést a másik oldal szemszögéből, ő hogy látta?
5/14 anonim válasza:
Felesleges kérdés ez.
HA tetszik neked akkor engedd, ha nem tetszik akkor meg ne engedd.
Vagy azt várom most hogy itt megszavazzák.?
6/14 anonim válasza:
Nem is rossz ! Készülj fel hogy neki minden kell !
8/14 anonim válasza:
A segged akkor is büdös ha megmosod a bélbaktérumnak izzadságnak. Feromonnak és a genitáliáknak szaga van
9/14 anonim válasza:
Így járt!
Majd megtanulja hogy nem csinál ilyet.
Popós témánál illik előre megbeszélni hogy a nő fel tudjon készülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!