Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol álljak meg a pettingben, ha nem szeretnék még lefeküdni vele?
Már nagyon rég óta ismerjük egymást, a kapcsolatunk is jól halad, és már többször eléggé felhevült a hangulat, viszont még sosem vettünk le ruhákat. Nagyon szeretném tovább vinni a dolgokat a barátommal, viszont még nem szeretném ha szexelnénk (még nincs meg a fogamzásgátlóm). Na mármost, szerintem én lányként talán hamarabb lenyugszok/ az van a fejemben, hogy nem “illik” fiút felhúzni a végletekig, mikor nem lesz aktus a végén. Szóval nem akarom teljesen megszívatni. A kérdésem az, hogy 1) szerintetek ez nem kéne hogy problémát jelentsen 2) mennyire “illik” elmenni/hol vannak a határok?
Nem szólna semmit, viszont szeretem és nem célom hogy szórakozzak vele. Plusz, már egy intenzívebb csókolózástól is teljesen felizgul.
L/19 F/17
'nem “illik” fiút felhúzni a végletekig'
Nem az, hogy nem illik, hanem konkrétan diszkomfort érzetet okoz, ha egy férfi fel van izgatva a végletekig, aztán nincs orgazmus. Ennek anatómiai oka van.
Ha nem feküdnétek le, kézzel elégítsétek ki egymást, ha már pettingeltek, vagy ne nagyon kezdjetek bele hosszabb tapizásba, simogatásba. Nem kell nagy ügyet csinálni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!