Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Örülnétek ha olyan pasitok lenne akit felizgat ha mással is szexeltek?
Figyelt kérdés
Ő persze hűséges marad, csak ti lehettek mással.2021. aug. 17. 08:16
1/15 anonim válasza:
Nem, nincs szükségem egy papucsra
3/15 anonim válasza:
Nem. Sub vagyok, nekem ilyesmi nem férne bele, mert nem tudnék szexuálisan felizgulni a páromra, ha ilyen lenne
6/15 anonim válasza:
Kövezzetek meg, én boldog lennék ha ilyen lenne a párom 😀
7/15 anonim válasza:
Nekem úgy nem kell, ha csak az én "kezem" szabad: vagy mindketten, vagy sehogy!
De izgat, ha mások előtt szexelek, és szeretem nézni mások szexelését is.
Egyetemi évek alatt volt mindegyikben részem.
10/15 anonim válasza:
Nem tudom ebben mi a különleges, hiszen a legtöbb párkapcsolat így működik, csak általában a résztvevők tudják meg utoljára! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!