Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjek fel egy lányt szórakozóhelyen?
Pár hónapja lettem 18 éves, még szűz vagyok, soha nem volt barátnőm, de még csak nem is csókolóztam vagy ilyesmi. Most szeretnék elkezdeni bulizni budapesti nagy szórakozóhelyeken.
Ismerőseim azt mondták férfi szemmel, hogy helyes fiú vagyok, meg adok magamra és igényes vagyok. A probléma inkább azzal van hogy eléggé visszahúzódó vagyok, de ha iszok akkor bátrabb szoktam lenni. Hogyan tudnék egy lányt "felszedni"? Nyilván nem barátnőt akarnék, mert azt nem buliban keresném inkább, de ha már egy csókot összehoznék már nagyon boldog lennék. Ez mennyire egyszerű?
A legfontosabb, hogy ne úgy menj le, hogy "hű, na most be kell csajoznom". Tánctéren érezd jól magad, mosolyogj, szemezz lányokkal és figyeld, ki nyitott rád. Pl. gyakori női trükk, hogy háttal elkezdenek közelíteni feléd mintegy véletlenül vagy helyet cserélnek a barátnőjükkel, hogy közelebb legyenek hozzád.
Ha megvan az összenézés, mosoly és határozottan kinyújtod felé a kezed, jelezve hogy táncoljatok. Közben mehet pár mondat, név, kivel jöttél, egy-két bók, de nem kell túl sokat beszélni a hangzavarban. Szépen lassan közelíts, először a kezét fogod tánc közben, majd végigsimíthatsz a derekán és meg is foghatod, ő is a válladra fogja tenni a kezét, ha szimpatikus vagy neki és szeretne többet. Szemkontaktus, mosoly és mehet a csók, ha 4-5 másodpercnél tovább a szemedbe néz (nyilván nem kell stopperrel mérni :D).
Ha megvolt a csók, nem kell a tánctéren előjátékozni fél órán keresztül (nagyon kiéhezett benyomást kelt és megöli a szexuális feszültséget is), hívd ki csendesebb helyre, meghívhatod valamire (én nem nagyon szoktam :D) és derítsd ki a logisztikát (pl. kivel jött, merre és kivel lakik stb.), neked is szerencsésebb, ha közel laksz és/vagy van pénzed taxira. Aztán ha már nagyon összemelegedtetek, fel lehet vetni a "folytassuk ezt egy csendesebb helyen" témát, illetve hogy "szólj a barátnőidnek, hogy lelépünk, ne aggódjanak, hová tűntél", barátnőkkel is érdemes beszélni 1-2 mondatot, lássák hogy normális srác vagy, aki jól bánik majd a barátnőjükkel és nem egy baltás gyilkos.
Úgyhogy hajrá, anno egy ilyen kalandból vesztettem el a szüzességemet (nálad jóval idősebb fejjel, amikor már egyre jobban frusztrált a dolog), 18 évesen semmivel sem vagy még elkésve. :)
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!