Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szedjek fel egy lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjek fel egy lányt szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés

Pár hónapja lettem 18 éves, még szűz vagyok, soha nem volt barátnőm, de még csak nem is csókolóztam vagy ilyesmi. Most szeretnék elkezdeni bulizni budapesti nagy szórakozóhelyeken.

Ismerőseim azt mondták férfi szemmel, hogy helyes fiú vagyok, meg adok magamra és igényes vagyok. A probléma inkább azzal van hogy eléggé visszahúzódó vagyok, de ha iszok akkor bátrabb szoktam lenni. Hogyan tudnék egy lányt "felszedni"? Nyilván nem barátnőt akarnék, mert azt nem buliban keresném inkább, de ha már egy csókot összehoznék már nagyon boldog lennék. Ez mennyire egyszerű?

2021. aug. 15. 01:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

Kicsit sem egyszerű. És ha fogalmad sincs hogy kezdj neki egyáltalán, akkor kár is ezen törni a buksidat.

Inkább játssz még a pöcsöddel pár évig.

2021. aug. 15. 01:24
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Istenem itt senki nem tud neki normális választ adni?
2021. aug. 15. 01:33
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Odamégy csajhoz, elhivod táncolni.

Ennyi.

2021. aug. 15. 01:38
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Kinézed, odamész lazán,mosolyogsz és meghívod valamire. Ilyen egyszerű. Kérdezel, nem ömlengsz, és figyelsz. Ha veszi az adást azt észre fogod venni. Jöhet a bók, ital, és nem baj ha bénázol, abból tanulsz. De amíg csak töprengsz, addig a start vonalnál maradsz. Próbáld ki magad, csak nyerhetsz.
2021. aug. 15. 01:48
 5/13 anonim ***** válasza:
3%
Szórakozóhelyre táncolni meg kiereszteni megy a gőzt az ember, nem csajozni.
2021. aug. 15. 02:10
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Nézz a szemébe, és ha mosolyog, viszonozza pár percig, akkor oda mehetsz.

Megkérdezed, meghívhatod-e egy italra, vagy volna-e kedve táncolni.

2021. aug. 15. 06:43
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Hasonlo voltam mint te, de szerencsem volt mert a csaj kezdemenyezett. Hazibuliszeruseg volt
2021. aug. 15. 08:09
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Jaja... én is inkább házibulit javaslom. Azokon más a hangulat. Ott mindenki közvetlenebb, mert max 1 ismerősre vagytok egymástól, és így egy megbízható ember megbízható ismerősét letja benned a lány, meg te is a lényban. Ez olyan kezdeti bizalom, ami máshol nincs meg. Egy szórakozóhelyen jelen kommunikációs képességeiddel nem fogod tudni elnyerni a lány bizalmát. Ez pedig kellene, hogy pozitívan tudjon visuonyulni hozzád, kialakuljon a szimpátia. Aztán uzána, ha tetszel neki, jól sikerül az együtt töltött idő, akkor még akár vonzalom is lehet.

Hasonló kezdeti bizalmat adó helyek az ilyen szűkebb csoportok. Pl: munkahely, tanfolyam, sport, edzés, hobbicsoport, stb... nameg nyilván ha bármilyen ismerős által ksmered meg a lányt.

Szóval ezekkel a szitukkal kezdj inkább, itt több sikered lesz.

2021. aug. 15. 09:30
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is, házibuliban jobban lehet csajozni, leglaábbis eleinte. Sőt, ott még a szexre is van esély. Tiniként mindenképp javaslom a házibulikat, megvan a hangulata.
2021. aug. 15. 09:39
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Szórakozóhelyen odamész táncolni, de úgy hogy hozzáérsz. Aztán ha érzed hogy bejössz neki megcsókolod

De amúgy ennél egyszerűbben is lehet ha részegek vagytok. 2szer is úgy smároltam lánnyal szórakozóhelyen hogy nem is emlékszem hogy néztek ki és hogy mentem oda

20F

2021. aug. 15. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!