Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincsenek barátaim, ismerősi köröm, akkor hogy szedjek fel csajokat szexre?
Hova mehetnék így?
(A netes csajozásba nem nagyon hiszek)
20/f
Ott nem nagyon vannak csajok, illetve én ismeretlent akarok csak szexre...
Igazából olyan helyekre lennék kiváncsi ahova ilyen tipikusan könnyűvérű lányok járnak, kiknek csak a külső számít.
Mint akik a házibulikban is szoktak lenni.
Van ilyen szórakozó hely?
Még soha egyetlen szórakozóhelyen sem voltam.
Lehet be kéne lógnom ismeretlenek bulijára?
(A netes csajozásba nem nagyon hiszek)
attól még hogy nem hiszel, nem jelenti, hogy nem a legegyszerűbb módja.
Azért nincsenek haverjaim, mert nem igénylem Őket.
Meg a volt barátaimmal is megszakítottam a kapcsolatot, mert kamu volt az egész, csak ezt Ők sem tudják.
De nem szerettek engem, még annyira sem mint én Őket, holott az nem lett volna túl nehéz.
Engem meg idegesítenek az olyan kapcsolatok ahol külsőségek vannak, meg jópofizunk, de valódi érzelmek alig.
Az a 2 db valódi barátom (akiket inkább testvéremnek mondanék) meg nem olyan, hogy bulizgassak velük.
De amúgy egy házibuliban régen egyszerre volt vagy 4 csaj "jelentkező", csak akkor ugye 2 ebből osztálytárs volt akivel alapvetően nem kezdek (kezdtem), s nehéz volt olyat találni aki minden szempontból megfelelt.
A munkahelyemen is van olyan lány akit megtudnék dugni, de félek hogy mi lesz utána, amikor minden nap találkozunk...
Az egyetemen meg senki sem akar csak szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!