Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjek fel egy pultos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjek fel egy pultos srácot? 19/L

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: nagyon tetszik egy srác. Egy szórakozóhelyen pultos, magas, jogra jár, nincs barátnője (már kicsit utána nyomoztam:D). Még nem ismerjük egymást, de nem tudom hogy kezdeményezzek, vagy hogy flörtöljek vele. Én egy átlagos kinézetű lány vagyok( 170 cm, sportos, szőke, kék szem stb...ezt csak azért írom le hogy képben legyetek a kinézetemmel:D) Szóval a bajom az, hogy szórakozó helyen még nem igazán közeledtem pultoshoz..Mit gondoltok hogy tegyem meg az első lépéseket, hogy azért érdeklődjön komolyabban irántam??! Köszi a válaszokat!:)

2013. jan. 13. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kivágott felső és behajolsz a pultnál. El kezdesz vele beszélgetni és ha látod, hogy nem a szemedbe néz, hanem egy kicsit lejjebb, akkor sínen vagy. :D
2013. jan. 13. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Kezdetnek vegyél egy sört. És a pultnál idd meg, egyedül.
2013. jan. 13. 21:16
 3/14 A kérdező kommentje:
na ez eddig okés..:D de miről lehet egy szórakozóhelyen beszélni ha nem hall semmit szerencsétlen..még táncolni se tudok vele:D borzasztó..
2013. jan. 13. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Nyújtsd oda neki egy cetlin a számod, hogy holnap ráérsz sétálni egyet.
2013. jan. 13. 21:23
 5/14 A kérdező kommentje:
az meg olyan mint a régi filmekben..:D amúgy további infó: focizik, van lova, olyan 40 év körüli..
2013. jan. 13. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz sok egy kicsit a korkülönbség? Ha tényleg annyi?
2013. jan. 13. 21:28
 7/14 A kérdező kommentje:
dehogy is! mindig is idősebb hapikkal kezdtem! 35 től alább nem adok!
2013. jan. 13. 21:29
 8/14 anonim válasza:
Te nem éppen Szolnoki vagy?
2013. jan. 13. 21:30
 9/14 A kérdező kommentje:
még volt festiválon is összefutottunk, ott is pultos volt. már akkor is kinéztem magamnak csak nem hittem volna hogy még talizunk... lehet ő az igazi?
2013. jan. 13. 21:31
 10/14 A kérdező kommentje:
én nyíregyházáról vagyok
2013. jan. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!